bet365 logo

Στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής στη La Liga, η Μαγιόρκα φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων!

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μαγιόρκα, έχοντας προηγηθεί εκείνη κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-1 εντός). Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Βιθέντε Μορένο φιλοξενήθηκε από τη Βαλένθια, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 43′, για να δεχθεί και δεύτερο τέρμα στο 57′, με τον ίδιο τρόπο. Αυτό ήταν και το δεύτερο διαδοχικό ματς που δεν κατάφερε να σκοράρει. Μετά από τρεις αναμετρήσεις, μετράει ισάριθμους βαθμούς, χάρη στη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Εϊμπάρ (2-1 εντός).

Αήττητη σε τρεις αναμετρήσεις για το φετινό πρωτάθλημα η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γκάιθκα Γκαριτάνο φιλοξένησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο μεταξύ τους ντέρμπι των Βάσκων, της οποίας και επικράτησε με 2-0. Ο Ουίλιαμς έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 11′, με τον Ραούλ Γκαρθία να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 28ο λεπτό. Προηγήθηκαν η νίκη επί της Μπαρτσελόνα (1-0 εντός) και η ισοπαλία με τη Χετάφε (1-1 εκτός). Σημειώθηκε Under 2.5 και στα τρία φετινά της παιχνίδια.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις