bet365 logo

Στα πλαίσια του πρώτου τελικού για το Copa do Brasil, η Ατλέτικο Παραναένσε φιλοξενεί την Ιντερνασιονάλ (03:30) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων!

Αήττητη εδώ και τρεις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις είναι η Ατλέτικο Παραναένσε, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την Κυριακή, το σύνολο του Τιάγκο Νούνες φιλοξενήθηκε από τη Σάντος, στα πλαίσια του Brasileirao Serie A, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Παρότι πήρε το προβάδισμα με τον Ρομέρο, τρία λεπτά πριν από την ανάπαυλα, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τρία τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Επικράτησε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός της, έχοντας υποστεί παράλληλα και μια ήττα.

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Ιντερνασιονάλ, έχοντας προηγηθεί εκείνες επί των Μποταφόγκο (3-2 εντός) και Κρουζέιρο (1-0 εντός). Την Κυριακή, το σύνολο του Οδαΐρ Χελμάν φιλοξένησε τη Σάο Πάολο, στα πλαίσια του Brasileirao Serie A, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 1-0. Το εύστοχο πέναλτι του Ράφαελ Σόμπις στο 77ο λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Συμπλήρωσε έτσι τέσσερις αναμετρήσεις ούσα αήττητη (3-1-0), ανεξάρτητως διοργάνωσης. Ηττήθηκε στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις