Προγνωστικά Α' Βραζιλίας

Προγνωστικά Α’ Βραζιλίας: Το κυρίως μενού της 2ης αγωνιστικής της Α’ Βραζιλίας συνθέτουν οι επτά σημερινές αναμετρήσεις. Η πρωταθλήτρια Κορίνθιανς δοκιμάζεται στην έδρα της Βιτόρια Μπαΐα.

Ατλέτικο Παραναένσε – Ατλέτικο Μινέιρο (22/05, 17:00): Χειρότερο ξεκίνημα στη φετινή λίγκα δε θα μπορούσε να φανταστεί η Ατλέτικο Παραναένσε, που έφυγε με τέσσερα γκολ στο… κεφάλι από την έδρα της Παλμέιρας. Βίοι αντίθετοι για την Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία πανηγύρισε στην πρεμιέρα την εντός έδρας νίκη επί της Σάντος (1-0). Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μείνουν εντός των διεκδικητών του τίτλου από την αρχή και έχουν ταυτόχρονα το μομέντουμ για το σημερινό διπλό. Μπορεί να είναι δεδομένα κουρασμένοι από το μεσοβδόμαδο επαναληπτικό προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στη Σάο Πάολο, όμως έχουν τα φόντα για τη νίκη.

Προγνωστικό: 2 (2.75 @ Stoiximan)

Σάντος – Κοριτίμπα (22/05, 17:00): Δεν τα κατάφερε η Σάντος στην πρεμιέρα, έφυγε ηττημένη με 1-0 από τη δυνατή έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο, χωρίς βέβαια να “πιάσει” άσχημη απόδοση. Η Κοριτίμπα, από την πλευρά της, μπήκε με ιδανικό τρόπο στη φετινή λίγκα, παίρνοντας την εντός έδρας νίκη επί της Κρουζέιρο με 1-0. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με εννιά παίκτες. Δε σημειώνονται πολλά γκολ στα τελευταία ματς αμφότερων για όλες τις διοργανώσεις, οπότε το Under μοιάζει ελκυστική επιλογή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Goalbet)

Βιτόρια Μπαΐα – Κορίνθιανς (22/05, 22:00): Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Βιτόρια Μπαΐα στο ντέρμπι “νεοφώτιστων” με τη Σάντα Κρουζ, γνωρίζοντας τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-1. Η Κορίνθιανς, από την πλευρά της, έδειξε επηρεασμένη από τον αποκλεισμό από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο στους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες και κόλλησε στο 0-0 στην πρεμιέρα με την Γκρέμιο. Δεύτερη σερί απώλεια βαθμών θα είναι μεγάλο πρόβλημα για τους εν ενεργεία πρωταθλητές.

Προγνωστικό: 2 (2.15 @ Betshop)

Γκρέμιο – Φλαμένγκο (22/05, 22:00): Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Γκρέμιο από την έδρα της πρωταθλήτριας Κορίνθιανς στην πρεμιέρα (0-0), δείχνοντας να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον αποκλεισμό (με δύο ήττες) από τη Ροζάριο Σεντράλ στους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Φλαμένγκο έψαχνε μία θετική αρχή στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στη Σπόρτ Ρεσίφε και την… πέτυχε, επικρατώντας με 1-0. Θετική η προϊστορία για τους γηπεδούχους, που αποτελούν το φαβορί για τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Magicbet)

Σάο Πάολο – Ιντερνασιονάλ (22/05, 22:00): Το γκολ του Λούκας Φερνάντες στο 22ο λεπτό χάρισε στη Σάο Πάολο ένα σημαντικό διπλό επί της Μποταφόγκο στην πρεμιέρα. Θα ψάξουν το 2Χ2 οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν μεσοβδόμαδα τον επαναληπτικό “εμφύλιο” με την Ατλέτικο Μινέιρο για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Ιντερνασιονάλ, από την πλευρά της, θέλει σήμερα την πρώτη φετινή νίκη της, όντας ανικανοποίητη από το 0-0 της πρεμιέρας απέναντι στη Σαπεκοένσε (μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο). Βλέπουμε ένα κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.50 @ Interwetten)

Σαπεκοένσε – Αμέρικα Μινέιρο (22/05, 22:00): Θετικότατος θεωρείται για τη Σαπεκοένσε ο βαθμός της ισοπαλίας (0-0) στην εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Ιντερνασιονάλ, αν αναλογιστεί κανείς ότι έμεινε και με 10 παίκτες στο 80′. Η Αμέρικα Μινέιρο, από την πλευρά της, έδειξε αμήχανη στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τη Φλουμινένσε. Έχουν την εμπειρία οι γηπεδούχοι από την περσινή παρουσία στη Serie A, άρα και το προβάδισμα για το τρίποντο.

Προγνωστικό: 1 (1.90 @ Mybet)

Σπορτ Ρεσίφε – Μποταφόγκο (23/05, 00:30): Να “σπάσουν το ρόδι” στη συγκομιδή βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα θέλουν αμφότερες οι αντίπαλοι στην αναμέτρηση του Ρεσίφε. Οι γηπεδούχοι έφυγαν ηττημένοι στην πρεμιέρα με 1-0 από την έδρα της Φλαμένγκο, οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ εντός έδρας από τη Σάο Πάολο. Πάντως, μία ματιά στα τελευταία ματς και των δύο για όλες τις διοργανώσεις μας παραπέμπει σε λίγα γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.57 @ Stoiximan)