bet365 logo

Στα πλαίσια των play-offs του Europa League, η Λέγκια Βαρσοβίας φιλοξενεί τη Ρέιντζερς (21:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων!

Αήττητη εδώ και επτά αναμετρήσεις ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, η Λέγκια Βαρσοβίας, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την Κυριακή, το σύνολο του Αλεξάνταρ Βούκοβιτς φιλοξένησε τη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, για την Ekstraklasa, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Βέσοβιτς στο 19ο λεπτό, στάθηκε αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Εντός έδρας έχει απολογισμό τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στη σεζόν, έχοντας παραμείνει αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (2-2-0).

Παράλληλα, από αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων προέρχεται και η Ρέιντζερς, έχοντας απολογισμό οκτώ νίκες και μια ισοπαλία. Την Κυριακή, το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ φιλοξενήθηκε από την Ιστ Φάιφ, για το League Cup της Σκωτίας, κόντρα στην οποία επικράτησε με 0-3. Πήρε το προβάδισμα με το τέρμα του Ντεφό στο 26′, ενώ το αυτογκόλ του Ντάνλοπ στο 56′ διπλασίασε τα τέρματα της, πριν ο Αρίμπο διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, έξι λεπτά πριν το φινάλε. Σημειώθηκε Over 2.5 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στη σεζόν.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις