Στα πλαίσια των play-offs του Champions League, η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα (22:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Από την τέταρτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Γιουνγκ Μπόις. Την Παρασκευή, το σύνολο του Ζεράλδο Σεοανέ φιλοξενήθηκε από την ερασιτεχνική Ετουάλ Καρούζ, στα πλαίσια του κυπέλλου Ελβετίας, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 0-1, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση για τη φάση των “32”. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τέσσερα από τα πέντε φετινά της παιχνίδια, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση.

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται ο Ερυθρός Αστέρας, όπου και μετράει από δυο νίκες και ισοπαλίες. Το Σάββατο, το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς φιλοξενήθηκε από την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Σερβίας, της οποίας και επικράτησε με 2-3. Οι Βούλιτς (37′), Σίμιτς (49′) και Τομανέ (85′) ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα και χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους. Σημειώθηκε G/G στα τέσσερα από τα πέντε φετινά του παιχνίδια, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten