Η νέα σεζόν της SuperLeague 1 βρίσκεται προ των πυλών, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν το Σάββατο 24 Αυγούστου! Τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι γνωστά, όμως ποιά ομάδα σύμφωνα με την Bet365 έχει το ισχνό προβάδισμα;

Τη σεζόν 2018/2019 ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στην Ελλάδα. Κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητος κάτι που είχε να συμβεί στη χώρα από το μακρινό 1964 και μάλιστα έκανε ρεκόρ πόντων για σεζόν με 30 αγωνιστικές, παραχωρώντας μόλις  4 ισοπαλίες στους Ατρόμητο, ΑΕΚ, Άρη και ΑΕΛ. Το κερασάκι στην τούρτα του Δικέφαλου του Βορρά μπήκε με την κατάκτηση και του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, στον τελικό του ΟΑΚΑ. Στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων όμως υπήρξαν αναταράξεις λίγο πριν την προετοιμασία της ομάδας, με τον “αρχιτέκτονα” των επιτυχιών Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρεί αιφνιδίως. Τάχιστη ήταν η αντίδραση της διοίκησης των νταμπλούχων, που τον αντικατέστησαν με τον Πορτογάλο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη με καλές περγαμηνές. Τα πρώτα δείγματα των πρωταθλητών ήταν πολύ θετικά, έστω κι αν αποκλείστηκε (και με διαιτητική παρέμβαση) από τον Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League. Λίγες οι αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, από τις αποχωρήσεις ξεχώρισαν αυτές των κεντρικών μέσων Ολιβέιρα, Σάκχοφ και Κάνιας. Ήρθαν στις θέσεις τους οι Εσίτι και Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ και ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στην Τούμπα, ο Μίροσλαβ Στοχ.

Το αντίπαλο δέος για το φετινό πρωτάθλημα παραμένει φυσικά ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν έναν εξαιρετικό 2ο γύρο στην περσινή σεζόν με 14 νίκες και μόλις 1 ήττα (στην Τούμπα), όμως δεν μπόρεσαν να καλύψουν τη διαφορά από τον προπορευόμενο ΠΑΟΚ. Διατηρήθηκε στο πόστο του ο Πορτογάλος τεχνικός Πέδρο Μάρτινς που έδειξε δείγματα της δουλειάς του και δεν άλλαξε ο βασικός κορμός της ομάδας. Τεράστιο πλήγμα για τους Πειραιώτες ο τραυματισμός του Φορτούνη στην προετοιμασία, με τον MVP του Ολυμπιακού να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον μέχρι το ξεκίνημα του 2020. Στο μεταγραφικό παζάρι αποκτήθηκε ο κεντρικός αμυντικός Σεμέδο, στο πρόσωπο του οποίου η ομάδα φαίνεται να βρήκε τη σταθερότητα που έψαχνε στα μετόπισθεν. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στα προκριματικά του Champions League, όπου ο Ολυμπιακός συνεχίζει και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κράσνονταρ για να μπει στους “χρυσοφόρους” ομίλους. Πολύ σημαντική η προσθήκη του πολύπειρου και ποιοτικότατου Βαλμπουενά, ενώ δεν έχουμε δει ακόμη τον μελλοντικό βασικό επιθετικό Ελ Αραμπί. Σε αποκάλυψη του καλοκαιριού εξελίσσεται ο 22χρονος εξτρέμ Ραντζέλοβιτς. Από τους περσινούς πρωταγωνιστές οι μοναδικοί που αποχώρησαν ήταν οι Χασάν και Νάτχο.

Αναμένεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες είναι και τα ξεκάθαρα φαβορί για να σηκώσουν την κούπα, σύμφωνα με τις αποδόσεις της Βet365Η κορυφαία στοιχηματική προσφέρει ως τρίτο φαβορί την ΑΕΚ και ακολουθούν με λιγότερες πιθανότητες οι Άρης και Παναθηναϊκός.