bet365 logo

Στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής της ρωσικής Premier League, η Σπαρτάκ Μόσχας υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων!

Την πρώτη της νίκη, μετά από τρεις αναμετρήσεις με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Σπαρτάκ Μόσχας. Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Όλεγκ Κονόνοφ φιλοξενήθηκε από την Ακμάτ Γκρόζνι, από την έδρα της οποίας έφυγε με το διπλό, επικρατώντας με 1-3. Με δυο προσωπικά τέρματα (32′, 44′), ο Μπακάεφ έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Σούρλε να ανεβάζει τον δείκτη στο 0-3 στο 70ο λεπτό, πριν οι γηπεδούχοι μειώσουν στο τελικό αποτέλεσμα, πέντε λεπτά αργότερα. Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία στη φετινή διοργάνωση, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της.

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις στα πλαίσια του πρωτάθληματος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Βίκτορ Γκοντσαρένκο φιλοξένησε τη Σότσι, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Αυτή ήταν και η πρώτη της απώλεια μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει απολογισμό μια νίκη και μια ήττα στη φετινή διοργάνωση.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις