bet365 logo

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής στη βραζιλιάνικης Serie A, η Αλαγκοάνο φιλοξενεί τη Φορταλέζα (02:00) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων!

Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αναμετρήσεις η Αλαγκοάνο, μετρώντας χαρακτηριστικά δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Άργκελ Φουκς φιλοξενήθηκε από τη Βάσκο Ντα Γκάμα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο σημειώνεται N/G, ενώ στα τέσσερα από αυτά υπήρξε και Under 2.5. Μια νίκη και από τρεις ισοπαλίες και ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

Ούτε όμως η Φορταλέζα έχει πανηγυρίσει νίκη στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ροτζέριο Σένι φιλοξενήθηκε από τη Σεαρά, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1. Βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα από νωρίς, και κατάφερε απλά να μειώσει με το πέναλτι του Ζουνίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στα τρία τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις