san pauli - freiburg

Προγνωστικά Β’ Γερμανίας: Μικρό είναι το ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, εκεί όπου τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως και το μόνο που μένει να μάθουμε είναι το ποιά εκ των Ντούισμπουργκ, FSV και Πάντερμπορν θα πέσει κατευθείαν και ποια θα αγωνιστεί σε μπαράζ.

Πάντερμπορν – Νυρεμβέργη (15/05, 16:30): Και μαθηματικά υποβιβασμένη είναι πλέον η Πάντερμπορν, που παρά την προσπάθειά της δεν κατάφερε να σώσει τη χρονιά και ελπίζει μόνο στο να παίξει σε μπαράζ σε περίπτωση που στραβοπατήσουν Ντούισμπουργκ και FSV. Η Νυρεμβέργη από την άλλη ετοιμαζεται να δώσει αγώνες μπαράζ με τη Βέρντερ Βρέμης για να διεκδικήσει την άνοδο στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι και θέλουν να κρατηθούν και σε φόρμα. Θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (3.40 @ Stoiximan)

Καρλσρούη – Μπίλεφελντ (15/05, 16:30): Ανεβασμένες είναι τον τελευταίο καιρό αμφότερες, ενώ έχουν πετύχει και τους στόχους τους. Η έλειψη άγχους πιθανόν να βοηθησει στο να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι και εμείς θα πάμε με το αμφίσκορο που μοιάζει η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.67 @ Goalbet)

Μπράουνσβαϊγκ – Φορτούνα Ντίσελντορφ (15/05, 16:30): Μια καλή σεζόν φτάνει στο τέλος της για τους γηπεδούχους, που θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν την τιμητική 6η θέση στην οποία ήδη βρίσκονται. Η Φορτούνα από την άλλη βρίσκεται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο για να κινδυνεύσει θα πρέπει να κερδίσει η Ντούισμπουργκ με αρκετά γκολ ώστε να καλυφθεί η διαφορά των 6 τερμάτων που τις χωρίζει. Θα πάμε με την έδρα και την τιμή της Μπράουνσβαϊγκ.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Betshop)

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ (15/05, 16:30): Στην 7η θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, με τη χρονιά να θεωρείται άκρως επιτυχημένη από τη στιγμή που η παραμονή ήρθε με περίσσεια άνεση. Η Φράιμπουργκ από την άλλη, είναι εδώ και μερικές αγωνιστικές πρωταθλήτρια, έχοντας “τσεκάρει” και την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Αναμένουμε ανοιχτό ματς σε γιορτινούς ρυθμούς, έτσι θα πάμε με το αμφίσκορο που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.40 @ Magicbet)

Γκρόιτερ Φιρτ – Σαντχάουζεν (15/05, 16:30): Επιτυχημένη θεωρείται η φετινή σεζόν για αμφότερες από τη στιγμή που παρέμειναν στην κατηγορία και μάλιστα με σχετική άνεση. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι φιλοξενούμενοι το τελευταίο διάστημα, έτσι θα τους εμπιστευτούμε  το να κλείσουν θετικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: 2 (3.70 @ Mybet)

Σαν Πάουλι – Καϊζερσλάουτερν (15/05, 16:30): Πάλεψε για την άνοδο η Σαν Πάουλι, ωστόσο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος φάνηκε να μένει αό δυνάμεις. Η Καϊζερσλάουτερν από την άλλη, βρίσκεται στην 9η θέση και μπορεί να φτάσιε μέχρι και την 6η σε περίπτωση που επικρατήσει. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους γηπεδούχους και θα την στηρίξουμε στο τελευατίο της παιχνίδι για φέτος.

Προγνωστικό: 2 (2.75 @ Interwetten)

Χάιντενχαϊμ – Μπόχουμ (15/05, 16:30): Πλήρως αδιάφορες οι δυο ομάδες για τη σημερινή αναμέτρηση, που αναμένεται να είναι αρκετά “ανοιχτή” λόγω έλλειψης άγχους και κινήτρου. Θα πάμε με τα πολλά γκολ και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών να ευχαριστηθούν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Προγνωστικό: Over 2,5 γκολ (1.55 @ Stoiximan)

FSV Φρανκφούρτης – Μόναχο 1860 (15/05, 16:30): “Καίγονται” για τη νίκη οι γηπεδούχοι, που θέλουν πάση θυσία το τρίποντο και στραβοπάτημα της Ντούισμπουργκ ώστε να είναι εκείνοι που θα δώσουν αγώνες μπαράζ για την παραμονή τους και δεν θα αποχαιρετήσουν άμεσα την κατηγορία. Η Μόναχο από την άλλη κατάφερε να σώσει μια χρονιά που φαινόταν χαμένη και έχει την πολυτέλεια να παίζει το τελευατίο της παιχνίδι χωρίς κανένα άγχος. Θα πάμε με την έδρα, το κίνητρο και το ένστικτο της επιβίωσης.

Προγνωστικό: 1 (2.11 @ Goalbet)

Ντούισμπουργκ – Λειψία (15/05, 16:30): Πολύ κρίσιμη η σημερινή αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, που θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να είναι εκείνοι που θα δώσουν αγώνες μπαράζ και δεν θα αποχαιρετήσουν άμεσα την κατηγορία. Η Λειψία από την άλλη έχει τερματίσει ήδη στη 2η θέση και είναι πλήρως αδιάφορη. Θα πάμε εμ το σούπερ κίνητρο και την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.65 @ Betshop)