Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας. Το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη της παραμονής και στα παιχνίδια των Παλέρμο και Κάρπι.

Τζένοα – Αταλάντα (15/05, 19:00): Αδιάφορες βαθμολογικά και οι δυο ομάδες, όμως αμφότερες θέλουν να αποχαιρετήσουν τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο σερί ήττες, πανηγύρισε η Τζένοα, που πήρε άνετα το ντέρμπι με τη Σαμπντόρια (0-3). Μόλις μια ήττα στα εννεά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Κατώτερες του μετρίου οι εμφανίσεις της Αταλάντα, που κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της. Δεν έχει κερδίσει στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Επιλογή μας η νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Stoiximan)

Κιέβο – Μπολόνια (15/05, 19:00): Μακριά από τη νίκη είναι εδώ και τρεις αγωνιστικές η Κιέβο, η οποία έχει απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες, ενώ σε αυτά τα παιχνίδια δεν κατάφερε να βρει ούτε το δρόμο προς τα δίχτυα. Αήττητη στα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Μπολόνια βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, έχοντας ηττηθεί στα έξι από τα εννέα τελευταία παιχνίδια. Επιλογή μας το N/G που ”βγαίνει” στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: N/G (2.20 @ Goalbet)

Έμπολι – Τορίνο (15/05, 19:00): Με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλουν να κλείσουν τη χρονιά και οι δυο ομάδες. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές η Έμπολι, μετρώντας μόλις ένα βαθμό σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, καθώς και ένα γκολ παθητικό. Από την άλλη πλευρά, η Τορίνο έχει ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας και μια νίκη. Πολύ κακή η φετινή της χρονιά, αν και έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: G/G (1.45 @ Betshop)

Ουντινέζε – Κάρπι (15/05, 21:45): Από αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται και οι δυο ομάδες, με το σημερινό παιχνίδι να θεωρείται ”ματς της χρονιάς” για τους φιλοξενούμενους. Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της, η Ουντινέζε παραμένει αδιάφορη. Από την άλλη πλευρά, η Κάρπι θέλει πάση θυσία τη νίκη, ευελπιστώντας παράλληλα σε ήττα της Παλέρμο, για να παραμείνει στην κατηγορία. Πολύ δύσκολο το έργο της, ωστόσο είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες. Σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Magicbet)

Λάτσιο – Φιορεντίνα (15/05, 21:45): Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει σήμερα στο ”Ολίμπικο”. Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Λάτσιο και θέλει τη νίκη για να αποχαιρετήσει τη χρονιά με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα. Νικηφόρα και τα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο γκολ. Από την άλλη πλευρά, η Φιορεντίνα μετράει μόλις μια νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Ωστόσο έχει εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και είναι αδιάφορη. Αναμένουμε γκολ και από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Mybet)

Παλέρμο – Βερόνα (15/05, 21:45): Νίκη και μόνο νίκη θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Παλέρμο, με σκοπό να παραμείνει στην κατηγορία, αδιαφορώντας παράλληλα για το τι θα κάνει η Κάρπι. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Η λογική λέει πως δεν θα δυσκολευτεί κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Βερόνα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους (2-1), ωστόσο μετράνε τρεις ήττες στα ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια τους, χωρίς να έχουν σκοράρει.

Προγνωστικό: 1 & N/G (1.90 @ Interwetten)