bet365 logo

Στα πλαίσια εξ’ αναβολής αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική της βραζιλιάνικης Serie A, η Κορίνθιανς φιλοξενεί τη Γκοϊάς (01:15) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων!

Αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων “τρέχει” η Κορίνθιανς, με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξένησε την Παλμέιρας, με την οποία έμεινε στο 1-1. Πήρε το προβάδισμα με τον Μανοέλ στο 13′, για να δεχθεί την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, για το τελικό αποτέλεσμα. Με Under 2.5 ολοκληρώθηκαν τα δέκα από τα έντεκα τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος. Αήττητη μπροστά στο κοινό της, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Γκοϊάς, με δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Σάντος, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με το βαρύ 6-1, με τον Καϊκέ να μειώνει στο τελικό αποτέλεσμα. Την πόρτα της εξόδου είδε ο τεχνικός Κλαουντινέι Ολιβέιρα μετά και από αυτό το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. ΕΜια νίκη, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, πανηγυρίζοντας ένα βαθμό στις πέντε τελευταίες εξόδους της.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις