Προγνωστικά Β’ Ιταλίας: Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 41η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Η αυλαία άνοιξε χθες με το παιχνίδι της Περούτζια κόντρα στην Μπάρι.

Άσκολι – Λιβόρνο (14/05, 16:00): Μια μόλις νίκη στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια χρειάζεται η Άσκολι, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Θέλει να τελειώσει από τώρα, ωστόσο μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας και μια ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά, η Λιβόρνο παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή, καθώς χρειάζεται το 2×2 και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ελπίζει σε σωτηρία. Μετράει μόλις ένα βαθμό στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Σκοράρουν αμφότερες.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Stoiximan)

Βίρτους Εντέλα – Αβελίνο (14/05, 16:00): Τη νίκη που θα τη φέρει εντός οκτάδας θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Εντέλα, που ελπίζει παράλληλα και σε ήττα της Τσεζένα ή της Νοβάρα. Προέρχεται από ήττα, ωστόσο είναι αήττητη στα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Αβελίνο είναι αδιάφορη πλέον, καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Μια νίκη και δυο ισοπαλίες ο απολογισμός της στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @ Goalbet)

Βίρτους Λαντσιάνο – Τερνάνα (14/05, 16:00): Τη νίκη που θα την διατηρήσει εκτός επικίνδυνης ζώνης θέλει να πανηγυρίσει στο σημερινό παιχνίδι η Λαντσιάνο, αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Μετράει μόλις μια νίκη και δυο ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας της. Αδιάφορη παραμένει από την πλευρά της η Τερνάνα, η οποία έχει εξασφαλίσει πλέον την παραμονή της στην κατηγορία. Έχει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία της παιχνίδια. Είναι ομάδες που σκοράρουν, οπότε και επιλέγουμε το G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Betshop)

Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα (14/05, 16:00): Μπορεί να έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο η Κάλιαρι θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για κατάληψη της πρώτης θέσης, ούσα δυο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κροτόνε. Αγνοεί την ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αήττητη ωστόσο παραμένει και η Σαλερνιτάνα, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες και πέντε ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια της. ”Μονόδρομος” η νίκη για να εξακολουθεί να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικό: 1 & G/G (3.80 @ Magicbet)

Λατίνα – Βιτσέντζα (14/05, 16:00): Πολύ κακή στα τελευταία παιχνίδια της η Λατίνα, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, όπου και έχει τρεις ισοπαλίες. Παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή στο παιχνίδι αυτό, καθώς χρειάζεται το 2×2 και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ελπίζει σε σωτηρία. Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται με τη σειρά της η Βιτσέντζα, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Προέρχεται από δυο σερί νίκες, ούσα αήττητη στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Αμφότερες έχουν τρία στα τέσσερα N/G και επιλέγουμε ακόμη ένα για σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.85 @ Mybet)

Μοντένα – Πεσκάρα (14/05, 16:00): Αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μοντένα, προερχόμενη από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. ”Καίγεται” για νίκη και στα δυο παιχνίδια που απέμειναν, καθώς θέλει να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Από ένα αήττητο σερί προέρχεται και η Πεσκάρα, η οποία μετράει έξι νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία παιχνίδια της, γεγονός που την φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Κερδίζει και στο σημερινή αναμέτρηση.

Προγνωστικό: 2 (2.63 @ Stoiximan)

Μπρέσια – Μπάρι (14/05, 16:00): Αδιάφορη η Μπρέσια στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια για το φινάλε του πρωταθλήματος, καθώς έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και παράλληλα είναι μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ. Μετράει μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία της παιχνίδια. Η Μπάρι από την άλλη, υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από εννέα αγωνιστικές, όπου και μετρούσε έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Χρειάζεται μόλις μια νίκη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Προγνωστικό: 2 (1.84 @ Goalbet)

Τραπάνι – Κροτόνε (14/05, 16:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί των δεκατεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα θέλει η Τραπάνι και κόντρα στην πρωτοπόρο Κροτόνε. Δέκα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ο απολογισμός της σε αυτό το σερί, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, όπου και θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Να παραμείνει στην πρώτη θέση θέλει η Κροτόνε, η οποία απέχει μόλις δυο βαθμούς από τη δεύτερη Κάλιαρι. Προέρχεται από δυο σερί ισοπαλίες, πραγματοποιώντας κατώτερες του μετρίου εκτός έδρας εμφανίσεις.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Betshop)

Τσεζένα – Νοβάρα (14/05, 16:00): Με φόντο την παραμονή στην οκτάδα αναμετρούνται σήμερα οι δυο ομάδες, οι οποίες ισοβαθμούν στην έβδομη θέση. Εφτά νίκες στα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για την Τσεζένα, έχοντας επίσης μια ισοπαλία και μια ήττα. Από την άλλη πλευρά, η Νοβάρα δεν πείθει με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της, έχοντας δυο νίκες στα δέκα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια. Πολύ δύσκολα πετυχαίνει κάποιο γκολ μακριά από το σπίτι της, οπότε και επιλέγουμε το N/G στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: N/G (1.90 @ Magicbet)