Ολοκληρώνεται απόψε στις 21:30 το πρόγραμμα της 1η αγωνιστικής για τη 2η κατηγορία της Γερμανίας με την αναμέτρηση Αρμίνια Μπίλεφελντ – Σαν Πάουλι, με την Betshop να προσφέρει πληθώρα αγορών στους χρήστες της.

Νέο ξεκίνημα για τις ομάδες στην παλιά Τβάιτελίγκα, υψηλές φιλοδοξίες ενόψει της νέας σεζόν και όνειρα για άνοδο στην Bundesliga. Οι σημερινοί αντίπαλοι δεν ανήκουν στα φαβορί για μία από τις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας, αλλά ανήκουν στο 2ο σκαλί πίσω από τις υπερδυνάμεις της όπως Αμβούργο, Στουτγκάρδη, Νυρεμβέργη.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ πέρσι τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας και στο -8 από την 3η θέση που οδηγούσε στα μπαράζ ανόδου, ισόβαθμή της με 49 πόντους και η Σαν Πάουλι. Με καλύτερο συντελεστή τερμάτων η Αρμίνια, 52-50 έναντι του 46-53 των φιλοξενούμενων. Η Αρμίνια τελείωσε εντυπωσιακά τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για την περασμένη σεζόν με 5 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια στο Μπίλεφελντ και φιλοδοξεί να συνεχίσει από κει που έμεινε. Αντιθέτως η Σαν Πάουλι δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της πέρσι μακριά από το Αμβούργο και θα πρέπει να αλλάξει αυτή της την συνήθεια αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο.