Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής για τη βραζιλιάνικη Serie A, η Σάο Πάολο φιλοξενεί τη Σαπεκοένσε (02:00) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και έξι αναμετρήσεις η Σάο Πάολο, μετρώντας χαρακτηριστικά πέντε ισοπαλίες και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Κούκα φιλοξένησε την Παλμέιρας, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Πάμπλο στο δέκατο μόλις λεπτό, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 71′, για το τελικό αποτέλεσμα. Τέταρτη διαδοχική ισοπαλία, έχοντας προηγηθεί εκείνες με Κρουζέιρο (1-1 εντός), Αβαΐ (0-0 εκτός) και Ατλέτικο Μινέιρο (1-1 εκτός), ενώ σημειώθηκε Under 2.5 στα οκτώ τελευταία της παιχνιδια για το πρωτάθλημα. Εντός έδρας παραμένει αήττητη, μετρώντας μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες.

Παράλληλα όμως, ούτε η Σαπεκοένσε έχει πανηγυρίσει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, στα οποία και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Νέι Φράνκο φιλοξένησε την Ατλέτικο Παραναένσε, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Προηγήθηκε με τον Ερεβάλντο στο πρώτο λεπτό, δέχθηκε την ισοφάριση στο 80′, για να χάσει εν τέλει το ματς με γκολ που δέχθηκε στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων. Σημειώθηκε G/G στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια, ενώ τα επτά πιο πρόσφατα ήταν και σε συνδυασμό με Over 2.5. Γνώρισε την ήττα στις τρεις από τις τέσσερις φετινές της εξόδους, έχοντας πανηγυρίσει και ένα διπλό.

Στην Tipbet μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τον αγώνα. Πέρα από όλες τις βασικές αγορές, προσφέρονται αγορές για γκολ, για συνδυαστικά στοιχήματα, για τα ημίχρονα, για κάρτες, για κόρνερ, αλλά και ειδικά παικτών και ομάδων, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet