Στα πλαίσια της φάσης των “16” του Copa Africa, η Νιγηρία αντιμετωπίζει το Καμερούν (19:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Από την πρώτη της ήττα στη φετινή διοργάνωση προέρχεται η Νιγηρία. Την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, η ομάδα του Γκέρνοτ Ρορ αντιμετώπισε τη Μαδαγασκάρη, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 0-2. Βρέθηκε πίσω λίγο στο 13ο λεπτό, ενώ με το δεξίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, για το τελικό αποτέλεσμα. Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των Μπουρουντί (1-0) και Γουινέα (1-0). Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα έξι τελευταία της παιχνίδια, φιλικά και επίσημα. Προκρίθηκε έτσι ως καλύτερη δεύτερη από τη φάση των ομίλων.

Αήττητο ολοκλήρωσε την πορεία του στους ομίλους το Καμερούν, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, η ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ αντιμετώπισε το Μπενίν, με το οποίο και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και τη μεταξύ τους “λευκή” ισοπαλία. Συμπλήρωσε έτσι επτά διαδοχικά παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, ως αήττητο, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Με N/G ολοκληρώθηκαν και τα τρία παιχνίδια του στη διοργάνωση. Προκρίθηκε έτσι ως καλύτερο δεύτερο από τη φάση των ομίλων, παρότι ισοβάθμισε στην κορυφή με τη Γκάνα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten