Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Τέσσερις συναντήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 15ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της Α’ Αργεντινής. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις του πρώτου ομίλου.

Γοδόι Κρουζ – Μπελγράνο (14/05, 21:30): Με νίκη στο σημερινό ματς η Γοδόι Κρουζ σφραγίζει και μαθηματικά την παρουσία της στην πρώτη δυάδα του πίνακα, διατηρώντας και την πρωτιά του ομίλου, καθώς πλεονεκτεί στην ισοβαθμία με τη Σαν Λορέντζο (λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων). Την περασμένη αγωνιστική έφυγε με το εμφατικό 1-3 από την έδρα της Κίλμες, ενώ έχει συνδυάσει με νίκες τα 5/6 τελευταία εντός. Για την Μπελγράνο, το ατυχές 2-1 από την Ατλέτικο Τουκουμάν ήταν η πρώτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1), αλλά ταυτόχρονα μετρά μόνο μία νίκη στις τελευταίες οκτώ (1-3-4). Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.67 @ Stoiximan)

Κολόν Σάντα Φε – Σαν Λορέντζο (14/05, 21:30): Με κεκτημένη ταχύτητα έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Σαν Λορέντζο, καθώς το νικηφόρο 2-1 επί της Ρίβερ Πλέιτ αποτέλεσε το έκτο συνεχόμενο τρίποντο σε επίπεδο πρωταθλήματος. Της αρκεί σήμερα ο βαθμός της ισοπαλίας για να κλειδώσει την παρουσία της στην πρώτη δυάδα του πρώτου ομίλου, όμως θα ψάξει το 7Χ7, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή και για την πρωτιά (υστερεί στην ισοβαθμία με τη Γοδόι Κρουζ). Όσον αφορά τη γηπεδούχο Κολόν, το σερί 1-2-4 στις τελευταίες επτά αγωνιστικές… μιλάει από μόνο του. Θα το πάρει το ματς η Σαν Λορέντζο.

Προγνωστικό: 2 (1.86 @ Goalbet)

Ρίβερ Πλέιτ – Χιμνάσια Λα Πλάτα (14/04, 23:45): Τυπική διαδικασία… το ματς του “Μονουμεντάλ”, καμία εκ των δύο αντιπάλων δεν προλαβαίνει την πρώτη δυάδα. Απογοητεύει η Ρίβερ Πλέιτ, καθώς ο αποκλεισμός στους “16” του Λιμπερταδόρες συνοδεύθηκε από την ήττα στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τη Σαν Λορέντζο (2-1). Σημειώστε, δε, ότι οι “μιγιονάριος” μετρούν μόλις μία νίκη στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (1-5-3). Η Χιμνάσια Λα Πλάτα μετρά μόνο μία ήττα στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, αλλά έχει συνδυάσει με ισοπαλίες τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της. Η… ματιά στους αριθμούς των δύο ομάδων μας οδηγεί στο NG.

Προγνωστικό: NG (1.70 @ Betshop)

Ιντεπεντιέντε – Άρσεναλ Σαραντί (15/05, 02:00): To τελευταίο της “χαρτί” για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα του πρώτου ομίλου παίζει η Άρσεναλ Σαραντί, αν και το -6 από το ζευγάρι κορυφής των Γοδόι Κρουζ και Σαν Λορέντζο επιτάσσει συνδυασμό αποτελεσμάτων. Το νικηφόρο 1-0 επί της Ροζάριο Σεντράλ ήταν το πρώτο της τρίποντο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-2-1). Η γηπεδούχος Ιντεπεντιέντε προέρχεται από την τέταρτη ισοπαλία της στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (3-3 στην έδρα της Χιμνάσια Λα Πλάτα, 1-4-1 το σερί). Είχαν προηγηθεί πέντε διαδοχικά NG και Under 2,5.

Προγνωστικό: NG & Under 2.5 (1.75 @ Magicbet)