Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 15ης (προτελευταίας) αγωνιστικής στην Α’ Αργεντινής, όλες από το β’ όμιλο. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο παιχνίδι της Ατλέτικο Τουκουμάν με τη Σαν Μαρτίν ΣΧ.

Ουρακάν – Ουνιόν Σάντα Φε (14/05, 01:00): Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η αναμέτρηση, ένας βαθμός χωρίζει πλέον τις δύο ομάδες στον πίνακα του δεύτερου ομίλου. Άσφαιρο σερί τεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος “τρέχει” η Ουρακάν, στους οποίους μέτρησε τρεις ήττες (όλες με σκορ 1-0) και μία ισοπαλία. Βίοι αντίθετοι για την Ουνιόν Σάντα Φε, η οποία είνια αήττητη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-2-0), με όλες τις νίκες να επιτυγχάνονται εντός έδρας και να συνδυάζονται με ανέπαφη εστία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στις 6/7 φετινές εξόδους τους, οπότε πάμε με το G/G, καθώς και η Ουρακάν δε… γίνεται να μείνει άσφαιρη σε ακόμα ένα ματς.

Προγνωστικό: G/G (2.08 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Τουκουμάν – Σαν Μαρτίν ΣΧ (14/05, 03:15): Κρίσιμο το σημερινό ματς για την Ατλέτικο Τουκουμάν, αφού με νίκη προσπερνά έστω και προσωρινά την Εστουδιάντες (28-27 αυτή τη στιγμή) και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης του δεύτερου ομίλου. Επέστρεψε στις νίκες το περασμένο σαββατοκύριακο, είναι αήττητη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα (6-1-0). Αδιάφορη βαθμολογικά η Σαν Μαρτίν ΣΧ, προέρχεται από την παρθενική νίκη της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3). Μάλιστα, είχε μείνει και άσφαιρη στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.81 @ Goalbet)

Ντεφένσα Χουστίσια – Ρασίνγκ Κλουμπ (14/05, 03:15): Ακόμα ένα σημερινό ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αμφότερες οι αντίπαλοι έχουν συλλέξει από 21 βαθμούς και δεν προλαβαίνουν την πρώτη δυάδα του ομίλου τους. Η Ντεφένσα Χουστίσια προέρχεται από την πρώτη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-1 επί Νιούελς Ολντ Μπόις, 1-2-1 το σερί) και έχει χάσει μόνο δύο από τα επτά φετινά εντός (3-2-2). Η Ρασίνγκ Κλουμπ συνόδευσε… τον αποκλεισμό της στους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες με το εντός έδρας 0-0 με την Εστουδιάντες. Ισόπαλα τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (1-4-1). “Μυρίζει” ισοπαλία στο συγκεκριμένο ματς.

Προγνωστικό: Χ (3.00 @ Betshop)