Στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής στην Allsvenskan, η Έστερσουντ φιλοξενεί τη Γκέτεμποργκ (17:00) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Έστερσουντ, όπου και μετράει από τρεις ισοπαλίες και ήττες. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, το σύνολο του Ίαν Μπέρχαλ φιλοξένησε τη Σούντσβαλ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Βρέθηκε πίσω λίγο πριν την ανάπαυλα, φτάνοντας όμως στην ισοφάριση με τον Σόνκο-Σούντμπεργκ, στο 68′. Αυτός ήταν και ο πρώτος βαθμός, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Σημειώθηκε G/G στα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια. Δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ο εντός έδρας απολογισμός της, αγνοώντας τη νίκη στα τρία πιο πρόσφατα (0-2-1).

Μετά από οκτώ αναμετρήσεις και με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, η Γκέτεμποργκ υπέστη και πάλι την ήττα. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, το σύνολο του Πόγια Άσμπαγκι φιλοξένησε την Έρεμπρο, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 0-1, δεχόμενη γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα. Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, παίρνοντας το διπλό στις τρεις τελευταίες εξόδους της.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet