Προγνωστικά Α’ Ολλανδίας: Σέντρα στα πλέι οφ Ευρώπης σήμερα για την Α’ Ολλανδίας, με τις Γκρόνινγκεν και Τσβόλε να υποδέχονται Χέρακλες και Ουτρέχτη αντίστοιχα.

Γκρόνινγκεν – Χέρακλες (11/05, 19:30): Απ’ τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ολλανδίας η Γκρόνινγκεν, τελείωσε με θριαμβευτικό τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (5 νίκες στα τελευταία 6 ματς) και τερμάτισε δίκαια στην 7η θέση. Υποδέχεται τη Χέρακλες, η οποία δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς (0-3-1), αλλά ήταν σταθερή όλη τη χρονιά και απόλυτα καθαρά πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ. Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, σε καλύτερο μομέντουμ οι γηπεδούχοι, το ματς είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο. Από Over 2,5 και G/G συνοδεύτηκαν αμφότερα τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια, τα οποία κέρδισαν οι γηπεδούχοι με σκορ 2-1. Το σημερινό ματς το περιμένουμε πιο «κλειστό», θα πάμε με το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.15 @Stoiximan)

Τσβόλε – Ουτρέχτη (11/05, 21:45): Τα κατάφερε η Τσβόλε και παρά την εντός έδρας ήττα απ’ την Αϊντχόφεν στην τελευταία αγωνιστική, πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Είναι το αουτσάιντερ κόντρα στη φοβερή Ουτρέχτη, η οποία έδωσε μάχη για την 4η θέση, αλλά έμεινε δίκαια στο -6 απ’ την Αλκμάαρ, απ’ την οποία ηττήθηκε 1-3 εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική. Πολύ «κλειστά» ματς έγιναν στην κανονική διάρκεια ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Ουτρέχτη να τα κερδίζει αμφότερα οριακά. Περιμένουμε αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.28 @Goalbet)