pogba_2

Το μεταγραφικό “παζάρι” έχει ζεσταθεί για τα καλά στα μεγάλα πρωταθλήματα και τα σενάρια για μετακινήσεις των μεγάλων “αστέρων” συνεχίζονται. Στη Novibet μπορείτε να βρείτε  αποδόσεις για τις επόμενες ομάδες των πιο “hot” ονομάτων στην Ευρώπη για τη σεζόν 2019/2020.

Ο Πολ Πογκμπά μετά από μία μέτρια σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει, μέσω του περιβάλλοντός του, πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Premier League και η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει ήδη ξοδέψει πάνω από 300 εκ. ευρώ ως τώρα, τον γλυκοκοιτάζει. Στη Novibet προσφέρεται ως το #1 φαβορί για την απόκτηση του Γάλλου μέσου, ενώ ακολουθούν Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.

Μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ αποτελεί και ο Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ, με τις πιθανότητες όμως να είναι με την παραμονή του Δανού μέσου στο Λονδίνο. Η Novibet προσφέρει ως 2ο φαβορί την μετακίνησή του στη Μαδρίτη, ενώ ακολουθούν σε ποσοστά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μπάγερν Μονάχου.

Το αντίθετο δρομολόγιο φαίνεται πως θα κάνει ο Γκάρεθ Μπέιλ, αφού έχει επιβεβαιωθεί πως δεν έχει καλές σχέσεις με τον Ζιντάν και ο Ουαλός επιθετικός ψάχνει τις επιλογές του. Στη Novibet ως πρώτη σε πιθανότητες  επιλογή είναι η παραμονή στη Ρεάλ. Αν τελικά πωληθεί, πρώτα φαβορί για να αποσπάσουν την υπογραφή του είναι η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ.

Τέλος, λιγότερες πιθανότητες να μεταγραφεί έχει ο Κίλιαν Εμπαπέ, καθώς αξιολογείται με δυσθεώρητα ποσά από τους Παριζιάνους, που είναι και το μεγάλο φαβορί για να τον έχουν στη διαθεσή τους την επόμενη σεζόν. Αν τελικά πωληθεί τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσει έχει η Ρεάλ, με τις Μπάρτσα και Λίβερπουλ να ακολουθούν σε αποδόσεις, σύμφωνα με τη Novibet.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας