Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων στο Copa America, η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Παραγουάη (03:30) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 542+ αγορές!

Με ήττα ξεκίνησε την πορεία της στο φετινό Copa America η Αργεντινή. Στην πρεμιέρα των ομίλων, το σύνολο του Λιονέλ Σκαλόνι αντιμετώπισε την Κολομβία, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 0-2, δεχόμενη και τα δυο τέρματα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (71′, 86′). Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς η “αλμπισελέστε” δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική στην αναμέτρηση. Απογοήτευση στο στρατόπεδο της και καλείται πλέον να βγάλει αντίδραση, εάν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση.

Μέσα από τα χέρια της κατάφερε να χάσει τους τρεις βαθμούς η Παραγουάη. Στην πρεμιέρα των ομίλων, το σύνολο του Εδουάρδο Μπερίσο αντιμετώπισε το Κατάρ, με το οποίο και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Παρότι προηγήθηκε με 2-0, χάρη στα τέρματα των Καρντόσο (πεν. 4′) και Ντερλίς Γκονσάλες (56′), είδε την αντίπαλο της να φτάνει στην ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα. Καλείται να κάνει την υπέρβαση και να πάρει το όποιο θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε Αργεντινή και Κολομβία, για να μπορεί να ελπίζει σε μια πιθανή πρόκριση.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop