Στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Euro 2020, η Δανία φιλοξενεί τη Γεωργία (21:45) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Στη δεύτερη διαδοχική της ισοπαλία στα προκριματικά υποχρεώθηκε η Δανία, μετά και από εκείνη με την Ελβετία (3-3 εκτός), στην πρεμιέρα. Για την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Άγκε Χαρέιντε φιλοξένησε την Ιρλανδία, με την οποία έμεινε στο 1-1. Ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα με το τέρμα του Χόιμπιεργκ στο 76′, όμως πέντε λεπτά πριν το φινάλε, δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε G/G στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά πανηγύρισε η Γεωργία, έχοντας προηγηθεί οι δυο ήττες από Ελβετία (0-2 εντός) και Ιρλανδία (1-0 εκτός). Για την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Βλάντιμιρ Βάις φιλοξένησε το Γιβραλτάρ, του οποίου και επικράτησε με 3-0, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Γκβίλια (30′), Παπουνασβίλι (59′) και Αρβελάντζε (πεν. 76′). Σημειώθηκε 2-3 Goals στα έξι από τα επτά τελευταία της παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet