bwin

Τα τουρνουά και οι μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Οι Ράπτορς έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών του NBA και την Παρασκευή θα κυνηγήσουν ακόμα ένα break μαζί με τη δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο άντρο τους. Από την πλευρά τους, οι Γουόριορς μπορεί να απώλεσαν το πλεονέκτημα έδρας που κέρδισαν με το break στο Οντάριο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο η επιστροφή του Κλέι Τόμπσον ανεβάζει τις… μετοχές τους.

Παίξε νόμιμα στη bwin και μπες στην κλήρωση, με έπαθλο* 10 εισιτήρια διαρκείας της αγαπημένης σου ομάδας σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ.

Από τα παρκέ του NBA μεταφερόμαστε σε λάτιν… χορτάρι και το Κόπα Αμέρικα. Η Βραζιλία φιλοξενεί την 46η έκδοση του τουρνουά και ευελπιστεί στην 9η κατάκτηση της ιστορίας της, χωρίς όμως να αποτελεί την πολυνίκη του θεσμού, καθώς Ουρουγουάη και Αργεντινή μετρούν 15 και 14 τρόπαια αντίστοιχα. Μαζί με τη Νότια Αμερική και η Αφρική θα αναδείξει νέο πρωταθλητή φέτος. Από τις 21 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου οι καλύτερες ομάδες της Ηπείρου θα μαζευτούν στη Αίγυπτο, ώστε να αναδειχτεί η ομάδα που θα διαδεχτεί στον θρόνο το Καμερούν.

Το 2019 είναι έτος… Μουντιάλ! Για ένα μήνα, οι καλύτερες παίκτριες του Κόσμου θα παλέψουν στα γήπεδα της Γαλλίας για το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό τρόπαιο σε επίπεδο εθνικών ομάδων γυναικών. Τέσσερα χρόνια πριν, οι Ηνωμένες Πολιτείες έφτασαν ως την κατάκτηση του τροπαίου επικρατώντας 5-2 της Ιαπωνίας, πατώντας για τρίτη φορά στην ιστορία τους, το Έβερεστ του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου.

Τα σπουδαία τουρνουά τένις δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το καλεντάρι του καλοκαιριού. Μετά το θεαματικό Roland Garros, οι μεγαλύτεροι σταρ θα ετοιμαστούν για τις μάχες του Wimbledon. Κοντά τους, πιθανότατα από το Νο 5 της Παγκόσμιας Κατάταξης και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έφτασε ως τους «32» στο Παρίσι και στοχεύει σε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα στα βρετανικά κορτ.

Όλα τα αθλήματα, όλο το καλοκαίρι. Παίξε νόμιμα στη bwin και μπες στην κλήρωση, με έπαθλο* 10 εισιτήρια διαρκείας της αγαπημένης σου ομάδας σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας