bet365 logo

Στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής του Brasileirao Serie A, η Βάγκο ντα Γκάμα φιλοξενεί την Ιντερνασιονάλ (02:30) και η Bet365 είναι παρούσα στον μεγάλο αγώνα με πλήθος κορυφαίων στοιχημάτων!

Αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Βάσκο ντα Γκάμα, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από τη Μποταφόγκο, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 1-0, μετά γκολ που δέχθηκε στο 58ο λεπτό. Αυτό ήταν και το τρίτο διαδοχικό ματς που σημειώνεται Under 2.5. Βρίσκεται έτσι στην τελευταία θέση, με μόλις τρεις βαθμούς, “συγκατοικώντας” με την Αβαΐ. Μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε τρία εντός.

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Ιντερνασιονάλ, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχθηκε την Αβαΐ, της οποίας και επικράτησε με 2-0, χάρη στους Γκερέρο (62′) και Εντενίλσον (77′). Σημειώθηκε N/G και Under 2.5 στα τρία τελευταία της. Με 13 βαθμούς, “συγκατοικεί” με τις Φλεμένγκο και Μπαΐα, στην τέταρτη θέση. Αγνοεί το διπλό σε τρεις εξόδους (0-1-2), στις οποίες δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει.

Στην Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το  Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις