Στα πλαίσια των “16” του Copa Brasil, η Ατλέτικο Παραναένσε φιλοξενεί τη Φορταλέζα (01:15) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μετά από δυο σερί ήττες κόντρα σε Φλαμένγκο (3-2 εκτός) και Ρίβερ Πλέιτ (3-0 εκτός), σε πρωτάθλημα και Recopa Sudamericana, η Ατλέτικο Παραναένσε πανηγύρισε και πάλι τη νίκη. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, φιλοξένησε τη Φλουμινένσε, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, κόντρα στην οποία επικράτησε με 3-0, με τα γκολ των Λούτσο Γκονζάλεζ (21′), Ρόνι (38′) και Μαρσέλο Σιρίνο (83′). Αυτό ήταν και το τρίτο διαδοχικό ματς που σημειώθηκε Over 2.5, ενώ στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα υπήρξε N/G. Πήρε τη νίκη στα 13 από τα 15 τελευταία εντός της, μετρώντας ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Φορταλέζα, μετά από πέντε αναμετρήσεις, με απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, φιλοξενήθηκε από τη Φλαμένγκο, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Βρέθηκε πίσω λίγο πριν την ανάπαυλα, ενώ δέχθηκε ακόμη ένα στο 68ο λεπτό. Αυτό ήταν και το τέταρτο διαδοχικό ματς που σημειώθηκε Under 2.5. Παράλληλα, στις πέντε τελευταίες εξόδους της, μετράει δυο νίκες και τρεις ήττες.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet