Για την ημιτελική φάση του Nations League, η Πορτογαλία φιλοξενεί την Ελβετία (21:45) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 552+ αγορές!

Από ένα αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων, φιλικών και επίσημων, προέρχεται η Πορτογαλία, στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στην πιο πρόσφατη, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος φιλοξένησε τη Σερβία, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2020, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Βρέθηκε πίσω στο έβδομο λεπτό, δεχόμενη γκολ με πέναλτι, για να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ντανίλο Περέιρα, στο 42ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τέταρτη διαδοχική της ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημειώθηκε Under 2.5.

Αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια είναι και η Ελβετία, έχοντας απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο, η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς φιλοξένησε τη Δανία, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2020, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 3-3. Ευτύχησε να προηγηθεί με 3-0, με τους Φρόιλερ (19′), Τσάκα (66′) και Εμπολό (76′) να σκοράρουν, όμως δέχθηκε ισάριθμα τέρματα στην πορεία για το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε G/G και Over 2.5, στα τέσσερα από τα έξι τελευταία της παιχνίδια.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop