Στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής στο Brasileirao Serie B, η Αμέρικα Μινέιρο φιλοξενεί την Κοριτίμπα (02:00) και η Betrebels προσφέρει την αναμέτρηση μαζί με πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Αμέρικα Μινέιρο, μετρώντας χαρακτηριστικά μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μαουρίτσιο Μπαρμπιέρι φιλοξενήθηκε από τη Μπραζίλ ντε Πελότας, από την οποία και ηττήθηκε με 2-1, αν και είχε πάρει το προβάδισμα με τον Ζουνίνιο στο έκτο μόλις λεπτό. Αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική της ήττα, έχοντας προηγηθεί εκείνη με αντίπαλο τη Σπορτ Ρεσίφε (1-2 εντός). Παραμένει έτσι στην τελευταία θέση της κατάταξης, με μόλις ένα βαθμό. Γνώρισε την ήττα και στα τρία τελευταία εντός της, σε όλες τις διοργανώσεις.

Την πρώτη της νίκη, μετά από τρεις αναμετρήσεις με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, πανηγύρισε και πάλι η Κοριτίμπα. Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Ουμπέρτο Λουσέρ φιλοξένησε την Κουϊάμπα, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 2-1. Ο Ροντριγκάο σημείωσε και τα δυο τέρματα για την ομάδα του (11′, 81′), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν έστω και προσωρινά σε 1-1 (59′). Στα τέσσερα από τα πέντε φετινά παιχνίδια της για το πρωτάθλημα σημειώθηκε Under 2.5. Έφτασε έτσι τους οκτώ βαθμούς, όσους μετρούν και οι Ατλέτικο Γκοϊάνιένσε και Κουϊάμπα, οι οποίες έχουν και παιχνίδι περισσότερο. Αγνοεί τη νίκη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, μετρώντας από δυο ισοπαλίες και ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Προσοχή: Το στοίχημα περιλαμβάνει ρίσκο. Στοιχηματίζοντας υπάρχει πιθανότητα να χάσετε χρήματα ή να υποστείτε ψυχολογικές επιπτώσεις. Παίξε υπεύθυνα! Τα μέλη της BetRebels πρέπει να είναι άνω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής παιγνίων: MGA. Για την λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα Παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ στο τηλ. 210 9215776