Στη φάση των “16” στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20, η Ουκρανία U20 αντιμετωπίζει τον Παναμά U20 (18:30) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 355+ αγορές!

Αήττητη παρέμεινε σε τρεις αναμετρήσεις στη φάση των ομίλων η Ουκρανία U20, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα του Ολεξάντρ Πετράκοφ αντιμετώπισε τη Νιγηρία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Σικάν, με τη συμπλήρωση μισής ώρας, όμως δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι στο 51′, για το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτη απώλεια μετά και από τις νίκες επί των ΗΠΑ (2-1) και Κατάρ (1-0), οπότε έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς, τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, σημειώθηκε Under 2.5.

Από πρώτη του νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο προέρχεται από την πλευρά του ο Παναμάς U20. Στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα του Χόρχε Βαλντές αντιμετώπισε το Μεξικό, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Το τέρμα του Πλάτα στο 12ο λεπτό ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Προηγήθηκαν η ισοπαλία με την Ιαπωνία (1-1) και η ήττα από την Ιταλία (0-1), παίρνοντας την πρόκριση ως μια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων. Σημειώθηκε Under 2.5, στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop