Προγνωστικά Βελγίου: Με τέσσερα παινίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα πλέι οφ του Βελγίου, με όλες τις ομάδες που αγωνίζονται σήμερα να είναι για το γκρουπ που διεκδικεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σταντάρ Λιέγης – Βάασλαντ Μπέβερεν (07/05, 19:00): Πλήρως αδιάφορη είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στον πάτο του γκρουπ και η Σταντάρ μετά την ήττα της την περασμένη εβδομάδα πήγε στο -4 από την Κορτράικ και με μια αγωνιστική να απομένει δεν προλαβαίνει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων που θέλουν να κλείσουν θετικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε μια όχι και τόσο καλή σεζόν.

Προγνωστικό: 1 (1.44 @ Stoiximan)

Μουσκρόν – Κορτράικ (07/05, 19:00): “Καθάρισε” την κορυφή του γκρουπ με τη νίκη τςη κόντρα στη Σταντάρ την περασμένη εβδομάδα η Κορτράικ, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο δίμηνο, έχοντας ρεκόρ 6-2-1 στα εννιά τελευταία. Η Μουσκρόν από την άλλη περιμένει απλώς το τέλος της σεζόν και δεν δείχνει να έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρν για τη σημερινή αναμέτρηση. Θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, την φόρμα και τον ενθουσιασμό.

Προγνωστικό: 2 (2.89 @ Goalbet)

Λόκερεν – Μαλίν (07/05, 21:30): Ματς “όλα τα λεφτά” για αμφότερες, που θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να ελπίζουν σε κατάκτηση της πρώτης θέσης και ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Λόκερεν βρίσκεται στη 2η θέση ισοβαθμώντας με τη Σαρλερουά και η Μαλίν ακολουθεί κατά πόδας όντας μόλις στο -1 από τις άλλες δυο. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή και θα τους εμπιστευτούμε ν παρουν το τρίποντο μπροστά στους φιλάθλους τους, περιμένωντας το δώρο από τη Σιντ Τρούιντεν.

Προγνωστικό: 1 (2.25@ Betshop)

Σιντ Τρούιντεν – Σαρλερουά (07/05, 21:30): Μονόπλυρο είναι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τη Σιντ Τρούιντεν να είναι στην τελευταία θέση του γκρουπ χωρίς κανένα κίνητρο, και τη Σαρλερουά να είναι στην κορυφή και να θέλει πάσ θυσία τη νίκη ώστε να διατηρηθεί εκεί, καθώς η Λόκερεν ή η Μαλίν θα προσπεράσουν σε διαφορετική περίπτωση. Θα πάμε με τη νίκη των φιλοξενούμενων, που λογικά δεν θα αυτοκτονήσουν στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Προγνωστικό: 2 (1.70 @ Magicbet)