Ο τελικός του Champions League διεξάγεται στη Μαδρίτη, ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ (01/06, 22:00) και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με 563+ αγορές!

Οι “πετεινοί” προέρχονται από ένα αήττητο σερί δυο αναμετρήσεων, στο οποίο και μετρούν από μια νίκη και ισοπαλία, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, υποδέχθηκαν την Έβερτον, για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, με την οποία μοιράστηκαν από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Πανηγύρισαν μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια, έχοντας ακόμη μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Με 71 βαθμούς, τερμάτισαν στην τέταρτη θέση, όντες στο -1 από την Τσέλσι. Στα ημιτελικά, η Τότεναμ τέθηκε αντιμέτωπη με τον Άγιαξ, κόντρα στον οποίο ηττήθηκε με 0-1 στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι, ωστόσο επικράτησε με 2-3 στο Άμστερνταμ και προκρίθηκε στον τελικό.

Αντιθέτως, οι “κόκκινοι” του Γιούργκεν Κλοπ έρχονται από ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων, σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, υποδέχθηκαν τη Γουλβς, για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, της οποίας επικράτησαν με 2-0. Ο Μανέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 17′ και εννέα λεπτά πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Και στα πέντε τελευταία τους ματς σημειώθηκε Over 2.5. Mε 97 βαθμούς, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση, ένα πόντο πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Στα ημιτελικά, η Λίβερπουλ τέθηκε αντιμέτωπη με τη Μπαρτσελόνα, από την οποία ηττήθηκε με 3-0 στο εκτός έδρας πρώτο παιχνίδι, ωστόσο επικράτησε με 4-0 στη ρεβάνς του “Anfield” και προκρίθηκε στον τελικό.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop