Προγνωστικά Α' Αργεντινής

Προγνωστικά Α’ Αργεντινής: Πέντε συναντήσεις δίνουν συνέχεια στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Α’ Αργεντινής. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της πρωτεύουσας μεταξύ Σαν Λορέντζο και Ρίβερ Πλέιτ.

Νιούελς Ολντ Μπόις – Ντεφένσα Χουστίσια (07/05, 21:30): Αδιάφορη βαθμολογικά η αναμέτρηση στο Ροζάριο, καμία εκ των δύο δεν προλαβαίνει την πρώτη δυάδα του δεύτερου ομίλου. Με ισοπαλίες έχουν συνδυαστεί τα 6/7 τελευταία ματς της Νιούελς Ολντ Μπόις (οι τρεις τελευταίες με σκορ 0-0), από δύο διαδοχικά 0-0 προέρχεται και η Ντεφένσα Χουστίσια. Δεν πιστεύουμε ότι θα ανοίξει το σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Stoiximan)

Σαν Μαρτίν ΣΧ – Ατλέτικο Τεμπερλέι (07/05, 21:30): Για το… ονόρε αγωνίζεται από εδώ και στο εξής η Σαν Μαρτίν ΣΧ, αντίθετα η Ατλέτικο Τεμπερλέι “καίγεται” για τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσει το πλεονέκτημα έναντι των Αρχεντίνος Τζούνιορς και Σαρμιέντο στη μάχη παραμονής. Σε αγωνιστική πτώση οι γηπεδούχοι, έχουν συλλέξει μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3), ενώ έχουν μείνει και άσφαιροι στις τελευταίες τρεις. Το αρνητικό για την Τεμπερλέι (σερί 1-1-1 στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές) είναι ότι μετρά μόνο ήττες στις τρεις τελευταίες εξόδους της. Σφιχτό παιχνίδι και εδώ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.63 @ Goalbet)

Βελέζ Σάρσφιλντ – Κολόν Σάντα Φε (07/05, 22:00): Πολύ λίγες είναι οι ελπίδες της Βελέζ Σάρσφιλντ για την πρώτη δυάδα του πρώτου ομίλου (στο -8 από τη 2η Σαν Λορέντζο), όμως θέλει να της εξαντλήσει. Άλλωστε, μετρά μόνο μία ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1), ενώ δε δέχθηκε γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Η Κολόν Σάντα Φε προέρχεται στο πρωτάθλημα από την εντός έδρας νίκη επί της Ολίμπο με 3-1, που έβαλε τέλος σε ένα σερί δύο ισοπαλιών και τριών ηττών. Θα το πάρει το ματς η Βελέζ.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Betshop)

Σαν Λορέντζο – Ρίβερ Πλέιτ (07/05, 23:45): Σε πολύ καλή κατάσταση η Σαν Λορέντζο, έφυγε και με το διπλό από την έδρα της Ιντεπεντιέντε και συνεχίζει να κονταροχτυπιέται με τη Γοδόι Κρουζ για την πρωτιά του πρώτου ομίλου. Μετρά μόνο νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και υποδέχεται σήμερα μία Ρίβερ Πλέιτ με καταρρακωμένο ηθικό, μετά το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε στους “16” του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες. Οι “μιγιονάριος” πραγματοποιούν μετριότατη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και το σερί 1-5-2 των τελευταίων οκτώ αγωνιστικών είναι χαρακτηριστικό. Η παράδοση είναι εξαιρετική για τη Ρίβερ Πλέιτ, όμως η Σαν Λορέντζο αποτελεί ξεκάθαρο φαβορί στο σημερινό ματς.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Magicbet)

Ρασίνγκ Κλουμπ – Εστουδιάντες (08/05, 02:00): Να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μινέιρο στους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες θέλει η Ρασίνγκ Κλουμπ, υποδεχόμενη ένα εξαιρετικό σύνολο. Με σημερινή νίκη, οι γηπεδούχοι πλησιάζουν στο -4 από τη 2η του δευτερού ομίλου Εστουδιάντες και διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη δυάδα. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, το νικηφόρο 0-1 επί της Ουρακάν αποτέλεσε την παρθενική νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-3-1). Η Εστουδιάντες, από την πλευρά της, έρχεται από τα διαδοχικά 0-0 απέναντι σε Χιμνάσια Λα Πλάτα (εκτός) και Νιούελς Ολντ Μπόις (εντός), που πήραν τη σκυτάλη από πέντε σερί νίκες. Βλέπουμε ισοπαλία στην Αβεγιανέδα.

Προγνωστικό: Χ (2.95 @ Interwetten)