Στα ημιτελικά των play off της Jupiler League, η Κορτράικ φιλοξενεί τη Σαρλερουά (21:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Στις νίκες επέστρεψε η Κορτράικ, μετά και την ήττα που υπέστη από την Σεντ Ζιλόμ (2-0 εκτός). Την Παρασκευή, φιλοξένησε τη Σερκλ Μπριζ, την οποία και συνέτριψε με 4-0, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Εζέκιελ (18′), Λεπουάν (71′), Σεβαλιέ (77′) και Εν’Χαέν (88′). Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 24 συνολικά, και τερμάτισε στην κορυφή του β’ ομίλου των play off. Πανηγύρισε τη νίκη στα επτά από τα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας και δυο ήττες.

Από ένα αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων προέρχεται η Σαρλερουά, στο οποίο και μετράει επτά νίκες και μια ισοπαλία. Το Σάββατο, φιλοξένησε την Έουπεν, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 2-0. Ο Νιανέ στο 49′ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, με τον Ντελφί να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 68ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τέταρτη διαδοχική της νίκη, σερί στο οποίο δεν δέχθηκε ούτε γκολ. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 22 συνολικά, και τερμάτισε στην κορυφή του α’ ομίλου των play off. Αλώβητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten