Προγνωστικό Μάντσεστερ Γ. - Μπόρνμουθ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Οι τρεις σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνουν την 37η (προτελευταία) αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Την παράσταση κλέβει το ντέρμπι του “Ιτιχάντ” μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ.

Τότεναμ – Σαουθάμπτον (08/05, 15:30): Το ισόπαλο 2-2 στο ντέρμπι του “Στάμφορντ Μπριτζ” έβαλε οριστικό τέλος στα όνειρα τίτλου της Τότεναμ, η οποία προσβλέπει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές στην τιμητική διασφάλιση της 2ης θέσης (στο -3 βρίσκεται η Άρσεναλ). Η Σαουθάμπτον, από την πλευρά της, θέλει να παραμείνει εντός της πρώτης επτάδας του πίνακα, η οποία εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφότερες οι αντίπαλοι έρχονται από θετικά σερί, παρουσιάζοντας έφεση στο σκοράρισμα. Καταλήγουμε, λοιπόν, στο G/G.

Προγνωστικό: G/G (1.62 @ Stoiximan)

Λίβερπουλ – Γουότφορντ (08/05, 18:00): Το πρώτο δεδομένο στο συγκεκριμένο ματς είναι ότι η Λίβερπουλ θα είναι κουρασμένη από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι “κόκκινοι” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τη Σουόνσι (3-1), που τους έφερε στην 8η θέση και αύξησε τον κίνδυνο απώλειας ενός ευρωπαϊκού εισιτήριο για τη νέα σεζόν. Η Γουότφορντ, από την πλευρά της, έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, ενώ “τρέχει” σερί 2-1-1 στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Πάντως, έχει ηττηθεί στις 6/8 τελευταίες εξόδους της για τη λίγκα (2-0-6), μένοντας και άσφαιρη στα 5/8 ματς. Προβλέπεται ανοικτό ματς στο “Άνφιλντ”.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.63 @ Goalbet)

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (08/05, 18:00): Έλαβε τέλος το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την ήττα στο “Μπερναμπέου”. Οι “πολίτες” είναι… αναγκασμένοι να ξεπεράσουν τη δεδομένη στενοχώρια, καθώς το σημερινό ντέρμπι με την Άρσεναλ είναι κομβικό στη μάχη για την 3η θέση (απευθείας είσοδος στους ομίλους του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ). Αυτή τη στιγμή οι “κανονιέρηδες” βρίσκονται στο +3, που σημαίνει ότι ακόμα και η ισοπαλία θα είναι για αυτούς ευνοϊκή (με δεδομένο ότι φιλοξενούν την υποβιβασμένη Άστον Βίλα για την τελευταία αγωνιστική). Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Σίτι προέρχεται από το ατυχές 4-2 στην έδρα της Σαουθάμπτον. Η Άρσεναλ, από την πλευρά της μετρά μόλις δύο νίκες στις τελευταίες εννιά εξόδους της για την Πρέμιερσιπ (2-5-2). Πηγαίνουμε με την ισοπαλία.

Προγνωστικό: Χ (3.45 @ Betshop)