Στα πλαίσια της 37ης αγωνιστικής στη Serie A, η Νάπολι φιλοξενεί την Ίντερ (21:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Από την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Νάπολι, έχοντας προηγηθεί εκείνες επί των Φροζινόνε (0-2 εκτός) και Κάλιαρι (2-1 εντός). Για την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι αντιμετώπισε τη Σπαλ, εκτός έδρας, κόντρα στην οποία πήρε το διπλό με 1-2. Προηγήθηκε με τον Άλαν στο 49′, δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι στο 82ο λεπτό, όμως, το τέρμα του Μάριο Ρουί, δυο λεπτά πριν το φινάλε, της χάρισε και τη νίκη. Σημειώθηκε 2-3 Goals στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Έφτασε τους 76 βαθμούς και είναι στη δεύτερη θέση, ούσα βαθμολογικά αδιάφορη. Εντός έδρας μετράει δώδεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, με τα πέντε τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια να είναι με G/G.

Από ένα αήττητο σερί επτά αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Ίντερ, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Για την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι φιλοξένησε την υποβιβασμένη Κιέβο, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 2-0. Ο Πολιτάνο στο 39′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με τον Πέρισιτς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Σημειώθηκε Under 2.5 στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Έφτασε τους 66 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση, δίνοντας μάχη για να τερματίσει εντός των θέσεων που οδηγούν στο Champions League. Εκτός έδρας μετράει εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, ούσα αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (3-1-0).

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten