Να μη χαθεί η μέρα
Δεν είναι γεμάτο το κουπόνι στα προγνωστικά στοιχήματος αλλά πάντα κάτι θα βρεις ενδιαφέρον να παίξεις.
Γεωργία – Ρουμανία
Πρέπει να μπουν σε νέα μονοπάτια μετά την θεωρητική αποτυχία τους να πάνε στο Μουντιάλ. Οι Ρουμάνοι μέχρι προχθές είχαν αγωνιστικό ρυθμό, το ίδιο και οι Γεωργιανοί, που το πρωτάθλημα τους έχει ξαναξεκινήσει από Μάρτη, αν και οι περισσότεροι παίκτες παίζουν σε άλλα πρωταθλήματα. Τα μεταξύ τους έχουν βγάλει γκολ σαν προϊστορία, αλλά στην εξίσωση θα βάλουμε και τις δοκιμές και το ελεύθερο ποδόσφαιρο που περιμένουμε σήμερα και θα τιμήσουμε το γκολ και στα 2 ημίχρονα στο 1,82.
Μαρόκο – Μαδαγασκάρη
Μπορεί οι αποδόσεις να δείχνουν το απόλυτο φαβορί το Μαρόκο και ναι έτσι είναι, αλλά η Μαδαγασκάρη έχει σκοράρει σε όλα της τα ματς τελευταία και θεωρώ θα βοηθήσει να βγει αυτό το καλοπληρωμένο οβερ 1,5 γκολ από ημίχρονο στο 2,22. Πρέπει να τεστάρει βασικούς ο Ουαμπι ο νέος προπονητής της Εθνικής για να δει πως θα βαδίσει στο Μουντιάλ.
Ουαλία – Γκάνα
Το ότι μπορούσε να είναι στο Μουντιάλ η Ουαλία και ψιλοαυτοκτόνησε, είναι κάτι που πρέπει να το δει ο Μπέλαμι και οι παίκτες του, αφού τέτοιες ευκαιρίες σπάνια παρουσιάζονται και μάλιστα εντός έδρας. Η Γκάνα θα πάει στο Μουντιάλ κάνοντας καλή πορεία στα προκριματικά. Γιορτή στο Κάρντιφ, όπου θα γίνει το ματς, μιας και θέλουν να γιορτάσουν τα 150 χρόνια παρουσίας σαν οργανισμός ποδοσφαίρου. Η Γκάνα πάει εξαιρετικά στα 5 φιλικά που έδωσε (sic) με 5 ήττες σερί. Όβερ 2,5 γκολ στο 2,10 θα πάρω και περιμένω από τους Αφρικανούς να δείξουν κάτι επιτέλους.
Προγνωστικά Στοιχήματος
Τα 3 σημεία που έπαιξα στην Superbet
Γεωργία – Ρουμανία: γκολ και στα 2 ημίχρονα @ 1,82
Μαρόκο – Μαδαγασκάρη: οβερ 1,5 γκολ ημίχρονο @ 2,22
Ουαλία – Γκάνα: οβερ 2,5 γκολ @ 2,10