Στα πλαίσια της 34ης και τελευταίας αγωνιστική στη Eredivisie, η Ντε Γκράαφσαπ φιλοξενεί τον Άγιαξ (20:30) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Στις ήττες επέστρεψε η Ντε Γκράαφσαπ, μετά και τη νίκη επί της Έμεν (1-0 εντός). Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Χενκ ντε Γιονγκ αντιμετώπισε τη Φίτεσε, εκτός, κόντρα στην οποία γνώρισε τη συντριβή με 6-1. Ο Ελ Γιεμπλί στο 86′ σημείωσε το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του, μειώνοντας προσωρινά σε 5-1. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς σημειώθηκε G/G. Βρίσκεται έτσι στην 17η και προτελευταία θέση με 29 βαθμούς, οπότε και θα αγωνιστεί σε παιχνίδια μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. Εντός έδρας μετράει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας επικρατήσει μια φορά στα πέντε τελευταία εξ αυτών (1-2-2).

Την έβδομη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άγιαξ, έχοντας προηγηθεί εκείνες με Αϊντχόφεν (3-1 εντός), Έμεν (2-5 εκτός), Βίλεμ (1-4 εκτός), Εξελσιόρ (6-2 εντός), Γκρόνινγκεν (0-1 εκτός) και Φίτεσε (4-2 εντός). Για την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Έρικ τεν Χαγκ φιλοξένησε την Ουτρέχτη, της οποίας επικράτησε με 4-1. Παρότι βρέθηκε πίσω από το πρώτο μόλις λεπτό, έκανε την ανατροπή με τους Χούντελαρ (14′), Φαν ντε Μπέεκ (45’+1) και Τάντις (75′, πεν 80′). Στα έξι από τα επτά τελευταία ματς σημειώθηκε G/G και Over 4.5. Έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα, μετρώντας 83 βαθμούς, αφήνοντας πίσω και στη δεύτερη θέση την Αϊντχόφεν. Εκτός έδρας μετράει δώδεκα νίκες και έξι ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας το διπλό και στις τρεις τελευταίες εξόδους του.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten