Η Σεντ Γκιλουάζ φιλοξενεί την Κορτράικ (21:30), στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής των play off Ευρώπης στην Jupiler League, και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε αήττητη στα play off η Σεντ Γκιλουάζ, ερχόμενη από τη νίκη επί της Σερκλ Μπριζ (2-3 εκτός). Για την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Λούκα Έλσνερ φιλοξένησε τη Μουσκρόν, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3. Παρότι προηγήθηκε με 2-0, χάρη στα τέρματα του Τάου (7′, 26′), δέχθηκε την ισοφάριση (43′, 72′), πριν ο Ζεράρ της δώσει και πάλι το προβάδισμα στο 80′. Δύο λεπτά αργότερα όμως, δέχθηκε και τρίτο τέρμα για το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν και το τέταρτο σερί ματς, το οποίο ολοκληρώνεται με G/G και Over 3.5. Έφτασε έτσι τους 17 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των play off. Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός της, μετρώντας χαρακτηριστικά τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Την τέταρτη διαδοχικό της νίκη στα play off προέρχεται η Κορτράικ, έχοντας προηγηθεί εκείνες επί των Σερκλ Μπριζ (1-2 εκτός), Μουσκρόν (2-3 εκτός) και Μπέβερεν (2-1 εντός). Για την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Ιβς Φαντερχάεγκε αντιμετώπισε τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, κόντρα στην οποία πήρε το διπλό, με το εντυπωσιακό 0-5, με τους Ρολάν (28′), Σεβαλιέ (30′) Εζέκιελ (40′), Ντε Σαρ (68′) και Εντ’Χάενε (90’+1) να βρίσκουν δίχτυα. Αυτό ήταν και το τέταρτο διαδοχικό ματς, το οποίο ολοκληρώνεται με Over 2.5.  Έφτασε έτσι τους 21 βαθμούς και είναι στην κορυφή, ούσα στο +4 από την αποψινή της αντίπαλο. Πανηγύρισε το διπλό στις έξι από τις επτά τελευταίες εξόδους της, έχοντας παράλληλα και μια ήττα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten