Ευρωλιγκα αποδοσεις στοιχημα

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Η κορυφή της Ευρώπης χωρά μόνο έναν. Οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της κανονικής περιόδου στην Euroleague, ήταν αυτές που υπερασπίστηκαν την έδρα τους και έφτασαν στη Βιτόρια. Μία πόλη που ζει και αναπνέει για το μπάσκετ, αλλά δεν θα δει στο παρκέ τη δική της Μπασκόνια, η οποία δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, η πρώτη στην κανονική περίοδο Φενέρ, η πάντα πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η ποιοτικότατη Εφές του Σέιν Λάρκιν που ψάχνει την υπέρβαση. Τα ζευγάρια είναι Φενέρ – Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ στα ημιτελικά της Παρασκευής. Ας κάνουμε λοιπόν μία πρώτη καταγραφή των αποδόσεων για το στοίχημα. Τι υπάρχει στις στοιχηματικές πλατφόρμες, ώστε να ξέρουμε τι μπορεί να αλλάξει μέχρι να φτάσουμε στο τζάμπολ.

Ένα φαβορί και μία μάχη

Μιλάμε πάντα με βάση τις αποδόσεις και όχι με το τι θα δούμε στο παρκέ. Αυτό δεν το ξέρουμε. Η Φενέρ λοιπόν προσφέρεται στο 1.70, τη στιγμή που η Εφές βρίσκεται στο 2.22. Οι απουσίες της ομάδας του Ομπράντοβιτς είναι σημαντικές, αλλά ο Ζοτς έχει τον τρόπο του. Το χάντικαπ είναι στον 1.5 πόντο, ενώ το over/under παίζει στο όριο των 152.5 πόντων.

Η μάχη με βάση τα νούμερα είναι στον άλλον ημιτελικό. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ιτούδη στο 1.88, στο 1.97 η βασίλισσα Ρεάλ που είναι και η κάτοχος του τροπαίου, αλλά δεν έχει φέτος… Λούκα Ντόνσιτς. Εδώ το line αναμενόμενα είναι πιο ψηλά στους 163.5

Κατάκτηση

Αν κει ξεκίνησε ως πρώτο φαβορί, η Φενέρ, γύρισε πλέον σε δεύτερο, με την απόδοση στο 3.30! Η ομάδα του Ομπράντοβιτς έχει παίξει εξαιρετικό μπάσκετ φέτος και η παρουσία του Σέρβου τεχνικού σημαίνει πολλά. Πρώτο φαβορί, πλέον, θεωρείται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο 3.15 που δεν έχει περιθώριο νέας αποτυχίας με αυτό το ρόστερ. Η Ρεάλ πιο πίσω στο 3.50 για να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ η Εφές είναι το απόλυτο αουτσάιντερ στο 7.00. Βλέπετε, οι μπουκ πιστεύουν πως ακόμη κι αν κάνει την πρώτη έκπληξη, δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Ζευγάρι τελικού και νικητής

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και αυτή η κατηγορία. Με Φενέρ – ΤΣΣΚΑ, τα δύο φαβορί δηλαδή στον τελικό και νικήτρια την πρώτη η τιμή είναι στο 5.50, ενώ με νικήτρια τη ρώσικη ομάδα είναι στο 5.00. Βλέπετε ο βαθμός δυσκολίας με τη Ρεάλ είναι μεγαλύτερος (θεωρητικά πάντα) για την ΤΣΣΚΑ σε σχέση με αυτόν που έχει η Φενέρ με την Εφές. Προσφέρονται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα σε αυτήν την κατηγορία κι έχει ενδιαφέρον να δείτε τις αποδόσεις.

MVP

Εδώ υπάρχει πάρα πολύ… ζουμί. Πάντα στα ειδικά των παικτών υπάρχουν ευκαιρίες. Για πολλούς λόγους συμβαίνει αυτό. Είναι δύσκολη αγορά για τις πλατφόρμες, αλλά ο ανταγωνισμός προστάζει να τις προσφέρουν. Για MVP βλέπουμε Σλούκα και Ντε Κολό στο 7.00 κι ακολουθούν Βέσελι και Γιουλ στο 8.00. Βλέπετε ο πολυτιμότερες παίκτης βγαίνει από τον νικητή. Γι’ αυτό απουσιάζει από τη δυνατή τετράδα παίκτης της Εφές. Ο πρώτος που βλέπουμε στο κάδρο των αποδόσεων είναι ο Λάρκιν στο 10.00. Ενδιαφέρουσα περίπτωση πάντως είναι ο Γκούντουριτς στο 15.00, ο Μόερμαν 25.00 και ο Καμπάτσο στο 20.00.

Πρώτος σκόρερ

Κι εδώ ο Ντε Κολό έχει την τιμητική του. Προσφέρεται στο 4.00 ο Γάλλος, στο 7.00 είναι ο Λάρκιν, ενώ τις μονοψήφιες τιμές κλείνουν στο 8.00 και στο 9.00, ο Χίγκινς και ο Γιουλ αντίστοιχα. Δεν είναι έκπληξη που ο Λάρκιν είναι δεύτερο φαβορί. Εδώ δεν μιλάμε για MVP, αλλά για πόντους, οπότε ο Αμερικανός της Εφές, που είναι ο μεγάλος ηγέτης της μπορεί να βγει πρώτος, ακόμη κι αν η Εφές τερματίσει τελευταία.

Κορυφαίος ριμπάουντερ

Εδώ έχουμε τεράστια μάχη. Ο Κλάιμπερν είναι στο 4.50 με τον Αμερικανό της ΤΣΣΚΑ να τον ακολουθούν οι Αγιόν και Μοερμάν στο 5.00. Ταβάρες και Βέσελι είναι στο 6.00, ενώ ο Χάντερ και Ντάνστον προσφέρονται στο 8.00. Μετά ανεβαίνουμε σε διψήφια επίπεδα.

Περισσότερες ασίστ

Ο Βασίλιε Μίσιτς κάνει φοβερή χρονιά με την Εφές. Στο 3.25 να τελειώσει το φάιναλ φορ ως ο κορυφαίος πασέρ. Στο 3.50 προσφέρεται πολύ κοντά του ο Σλούκας, τη στιγμή που Καμπάτσο και Γιουλ εκπροσωπούν τη Ρεάλ στο 5.00 και στο 6.00 αντίστοιχα.

Περισσότερα εύστοχα τρίποντα

Ξανά ο Λάρκιν κάνει την εμφάνισή του στις κορυφαίες θέσεις. Για την ακρίβεια στην πρώτη με απόδοση 5.00. Ο Γιουλ είναι στο 8.00, ενώ ο κοντορεβυθούλης αλλά θαυματουργός και φτιαγμένος για μεγάλα ματς, Ντίξον (ή Άλι αν προτιμάτε) είναι στο 10.00.

Οι κατηγορίες είναι πολλές και μοιάζουν ανεξάντλητες. Μπείτε στη στοιχηματικά πλατφόρμα της αρεσκείας σας, επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κινηθείτε ανάλογα ανάμεσα σε 100άδες επιλογές.

*Οι αποδόσεις που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 13/05/2019, 15:45.