Η 36η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ligue 1 διεξάγεται το τριήμερο 10-11/05, με τις αναμετρήσεις να βρίσκονται στην Tipbet, με πληθώρα ειδικών αγορών και ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και αυτή η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, κυρίως στη μάχη για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Champions League. Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή (10/05), με το παιχνίδι Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ (21:45), με τις δυο ομάδες να προέρχονται από αήττητο σερί στο πρωτάθλημα και τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για την τρίτη θέση, όντες ένα βαθμό πίσω από τη Λυών.

‘Εξι αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (11/05), με την πρώτη χρονικά να είναι ανάμεσα σε Ανζέ και Παρί Σεν Ζερμέν (18:00). Στις 21:00 θα πραγματοποιηθούν οι υπόλοιπες πέντε με την Αμιάν να υποδέχεται την κάτοχο του Coupe de la Ligue, Τουλούζ, την Καέν να υποδέχεται τη Ρεμς και τη Ντιζόν τη Στρασμπούργκ. Την ίδια ώρα, η Μονακό δοκιμάζεται στην έδρα της Νιμ, όπου και ψάχνει κάτι το θετικό για να ανοίξει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, ούσα στο +3 αυτή τη στιγμή, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Νις υποδέχεται τη Ναντ.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένα τρία παιχνίδια, με το Ρεν – Γκινγκάμπ (16:00) να ανοίγει το πρόγραμμα. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στις 18:00, με τη Λιλ να υποδέχεται τη Μπορντό, ενώ στις 22:00 διεξάγεται το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Λυών.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet