Στα ημιτελικά των πλέι οφ της League Two, η Νιούπορτ φιλοξενεί τη Μάνσφιλντ (21:45), σε μια αναμέτρηση που η Interwetten προσφέρει με πλήθος αγορών!

Αήττητη παραμένει εδώ και δέκα παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος η Νιούπορτ, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το Σάββατο, το σύνολο του Μάικλ Φλιν αντιμετώπισε τη Μόρκαμ, εκτός έδρας, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Βρέθηκε πίσω στο 20′, για να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Ματ, τρία λεπτά πριν το φινάλε. Και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκε Under 2.5. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 71 συνολικά και τερμάτισε στην έβδομη θέση. “Τρέχει” ένα εντός έδρας αήττητο σερί επτά αγώνων (5-2-0), έχοντας επικρατήσει στα τρία τελευταία της.

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μάνσφιλντ, έχοντας προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Όλνταμ (3-2 εκτός) και Στίβενεϊτζ (1-2 εντός). Το Σάββατο, το σύνολο του Ντέιβιντ Φλίτκροφτ αντιμετώπισε τη ΜΚ Ντονς, εκτός έδρας, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Το τέρμα που δέχθηκε στο δεύτερο μόλις λεπτό, ήταν αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκε Over 2.5. Τερμάτισε έτσι στην τέταρτη θέση της κατάταξης, με 76 βαθμούς, τρεις μακριά από την πρώτη τριάδα και την απευθείας άνοδο. Στις εννέα τελευταίες εξόδους της, πανηγύρισε μόλις ένα διπλό, μετρώντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten