Ημιτελική φάση Champions League, πράξη πρώτη. Η Τότεναμ υποδέχεται στις 22:00 τον Άγιαξ σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο ζευγάρι. Η αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κορυφώνεται το ερχόμενο διήμερο με τον άλλον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και τους δύο ημιτελικούς του Europa League.

Το Champions League παίζει στη Novibet με ενισχυμένες αποδόσεις:

  • Goal/Goal & Over 2,5 στο Τότεναμ – Άγιαξ
  • Over 2,5 γκολ σε όλους τους αγώνες του Champions League
  • Να σκοράρουν όλες οι ομάδες στους πρώτους ημιτελικούς
  • Over 0,5/1,5/2,5 συνολικά γκολ στο πρώτο 10λεπτο όλων των αγώνων του Champions League

Η Τότεναμ έφερε εις πέρας την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή που είχε στην προηγούμενη φάση. Άφησε εκτός θεσμού τη Μάντσεστερ Σίτι με συνολικό σκορ 4-4, χάρη στα εκτός έδρας γκολ. Στον εντός έδρας αγώνα της κόντρα στους «πολίτες» τους κράτησε στο «0» και πέτυχε μια… καθαρή νίκη. Αυτός είναι ο στόχος της ενόψει και του αποψινού παιχνιδιού ενάντια στον Άγιαξ.

Η φετινή είναι η καλύτερη πορεία για τα «σπιρούνια» στο Champions League. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει χτίσει καλό σερί στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση, έχοντας απολογισμό 8-0-2. Εντός έδρας ενάντια σε συλλόγους από την Ολλανδία μετράει 4-2-1 και συνολικά 9-5-3 με 31-18 γκολ.

Τα αδύνατα δυνατά έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Άγιαξ στη φετινή διοργάνωση, έχοντας αποκλείσει Ρεάλ και Γιουβέντους στους «16» και τους «8», αντίστοιχα. Το ταλέντο ξεχειλίζει στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, που κοιτά κάθε αντίπαλο στα μάτια, σέβεται τις «βαριές» φανέλες, αλλά δεν τις φοβάται. Γι’ αυτό, άλλωστε, και επιστρέφει στην ημιτελική φάση του Champions League μετά από 22 χρόνια. Η τελευταία παρουσία του σε αυτή ήταν τη σεζόν 1996/97, όπου αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους.

Ο «Αίαντας» μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία 18 παιχνίδια του στο θεσμό, κάτι που εν πολλοίς πηγάζει από την επιθετική δεινότητά του. Η παράδοση κόντρα σε αγγλικές ομάδες δεν είναι με το μέρος του και θέλει να το αλλάξει. Στην Αγγλία έχει αποτελέσματα 2-5-4, ενώ σε 7 νοκ άουτ φάσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων, που βρέθηκε απέναντι σε ομάδες από το «Νησί» προκρίθηκε 3 φορές.

Το τέλειο «ορεκτικό» ενόψει του μεγάλου αγώνα Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ (1/5, 22:00) έχουμε απόψε. Πρώτα Λονδίνο και μετά (8/5) Άμστερνταμ. «Σπιρούνια» ή «Αίαντας» στη Μαδρίτη;

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας