sportingbet

To παιχνίδι… ζωντανεύει με πριμ 5%* στη Premier League και επιστροφή* στο NBA.

Να σώσουν τη χρονιά τους θα προσπαθήσουν στο φινάλε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Το μεταξύ τους ντέρμπι μπορεί να κρίνει τις θέσεις στην τετράδα της Premier League και στο φινάλε της σεζόν θα μνημονεύεται ως ένα από τα κομβικά για την έκβαση της μάχης. Η παράδοση είναι φέτος με το μέρος των «κόκκινων διαβόλων» που πέρασαν νικηφόρα από το Λονδίνο στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου, ενώ πήραν ισοπαλία στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι με πριμ 5%* και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Οι Πίστονς αποδείχτηκαν χαμηλό εμπόδιο για τον Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα «ελάφια» που έφτασαν με άνεση στο sweep. Στα ημιτελικά των playoffs, τους περιμένει η Βοστόνη του Κάιρι Ίρβινγκ. Οι «κέλτες» από την πλευρά τους, δεν χρειάστηκαν περισσότερα από τέσσερα παιχνίδια μέχρι να κάμψουν την αντίσταση των Πέισερς και πλέον, στην αναμέτρηση με το Μιλγουόκι, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα. Μιλγουόκι Μπακς – Μπόστον Σέλτικς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις* και live alerts.

Νέο παιχνίδι στα live games! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.