bet365 logo

Για την 33η αγωνιστική της Serie A, η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα (21:30) και η Bet365 προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και κορυφαία ειδικά στοιχήματα.

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Ίντερ, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι φιλοξενήθηκε από τη Φροζινόνε, της οποίας και επικράτησε με 1-3, χάρη στα τέρματα των Ναϊνγκολάν (19′), Πέρισιτς (πεν. 37′) και Βετσίνο (90’+3), με τους γηπεδούχους να μειώνουν προσωρινά σε 1-2 (61′). Έφτασε έτσι τους 60 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, ούσα επτά πόντους μακριά από τη δεύτερη Νάπολι, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε. Στις εννέα νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, με τα έντεκα από τα δώδεκα τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια να ολοκληρώνονται με N/G.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ρόμα, μετά και από εκείνη κόντρα στη Σαμπντόρια (0-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι υποδέχθηκε την Ουντινέζε, της οποίας και επικράτησε με 1-0, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Τζέκο στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης. Συμπλήρωσε έτσι τρία παιχνίδια ως αήττητη, έχοντας προηγηθεί η ισοπαλία με τη Φιορεντίνα (2-2 εντός). Έφτασε έτσι τους 54 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ούσα και στο -1 από την τέταρτη Μίλαν. Στις έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, με τα πέντε από τα έξι τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια να ολοκληρώνονται με Over 2.5.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.