Η 33η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της La Liga διεξάγεται το τριήμερο 19-21/04, με τις αναμετρήσεις να βρίσκονται στην Tipbet, με πληθώρα ειδικών αγορών και ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και αυτή η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, κυρίως σε ότι αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και την παραμονή στην κατηγορία. Η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή (19/04), με το παιχνίδι Αλαβές – Βαγιαδολίδ (22:00), με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να κλείσουν τη διαφορά από τις ευρωπαϊκές θέσεις και τους φιλοξενούμενους να θέλουν τη νίκη που θα τους βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται το Σάββατο (21/04), με την πρώτη χρονικά να είναι ανάμεσα σε Θέλτα και Χιρόνα (14:00). Στις 17:15, η δεύτερη της βαθμολογίας Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Εϊμπάρ, ενώ στις 19:30 η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται την ουραγό Ουέσκα. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ (21:45), η οποία έχει αποδειχθεί “κακός δαίμονας” για την ομάδα του Βαλβέρδε.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένα πέντε παιχνίδια, με το Λεβάντε – Εσπανιόλ (13:00) να ανοίγει το πρόγραμμα. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στις 15:00, με την πέμπτη Χετάφε να υποδέχεται την τέταρτη Σεβίλλη, τις οποίες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, ενώ στις 17:15 η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στις 19:30, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λεγκανές, θέλοντας τη νίκη που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή, ενώ η αυλαία “πέφτει” στις 21:45, με το παιχνίδι Μπέτις – Βαλένθια.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet