Πέντε “στροφές” έχουν απομείνει για το φινάλε της φετινής Bundesliga και το ενδιαφέρον στρέφεται κατά κύριο λόγο στη μάχη του τίτλου, εκεί όπου Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους. Η 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκεται στην Interwetten με μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Η αυλαία της 30ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (20/04), με έξι αναμετρήσεις. Στις 16:30, η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία δίνει μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ενδιαφέρον ωστόσο υπάρχει στην αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Λειψία (19:30), με τις δύο ομάδες να είναι εντός της πρώτης πεντάδας, με τους φιλοξενούμενους να είναι επτά πόντους μπροστά από την αντίπαλό τους, καθώς στο παιχνίδι Σάλκε – Χόφενχαϊμ (21:30), εκεί όπου οι “βασιλικοί μπλε” μάχονται για την παραμονή τους και η Χόφενχαϊμ για την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Ούσα ένα πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται την Κυριακή (16:30) στην έδρα της Φράιμπουργκ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος, ενώ λίγο αργότερα (19:00), η Χέρτα υποδέχεται στο Βερολίνο το Ανόβερο, το οποίο “αποχαιρετά” και τυπικά την κατηγορία με ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Δευτέρα, με τη Βόλφσμπουργκ να υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:30), με τους φιλοξενούμενους να είναι ανεβασμένοι μετά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, κόντρα στη Μπενφίκα.

Όλα τα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα προσφέρονται από την Interwetten με περισσότερες από 100 αγορές. Ανάμεσα σε αυτές, μπορείτε να βρείτε όλα τα βασικά στοιχήματα, επιλογές για σκόρερ, κάρτες και κόρνερ, αλλά και πολλές ακόμη για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.