stoiximan

Στα πλαίσια των προημιτελικών του Europa League, η Νάπολι φιλοξενεί την Άρσεναλ (22:00), σε μια αναμέτρηση που το Stoiximan προσφέρει με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*. Στο πρώτο παιχνίδι, οι “κανονιέρηδες” είχαν επικρατήσει με 2-0.

Μετά από τρεις αναμετρήσεις με απολογισμό μια ισοπαλία και δύο ήττες, η Νάπολι κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Την περασμένη Κυριακή, το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι αντιμετώπισε την Κιέβο, για τη Serie A, κόντρα στην οποία πήρε το διπλό, μετά και το τελικό 1-3. Οι Κουλιμπαλί (15′, 81′) και Μίλικ (64′) έδωσαν ένα σαφές προβάδισμα στην ομάδα τους, πριν οι γηπεδούχοι μειώσουν για το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις. Αυτό ήταν και το έβδομο από τα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια της, στο οποίο σημειώνεται G/G. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 67 συνολικά και είναι δεύτερη στην κατάταξη, ούσα στο -17 από την κορυφή και τη Γιουβέντους. Εντός έδρας μετράει 16 νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα στη σεζόν, μένοντας αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (2-1-0).

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Άρσεναλ, λίγες μέρες μετά και το εντός 2-0 επί της Νάπολι. Την περασμένη Δευτέρα, το σύνολο του Ουνάι Έμερι αντιμετώπισε τη Γουότφορντ, εκτός έδρας, για την Premier League, της οποίας και επικράτησε με 0-1, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ομπαμεγιάνγκ, στο 10ο μόλις λεπτό της αναμέτρηση. Έφτασε έτσι τις πέντε νίκες στα έξι τελευταία της ματς, τα οποία ολοκληρώθηκαν και με N/G. Βρίσκεται έτσι στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 66 βαθμούς, όσους έχει και η Τσέλσι, με ματς όμως περισσότερο. Εκτός έδρας μετράει εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες στη σεζόν, παίρνοντας ένα διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους της (1-1-3).

Παράλληλα, το Stoiximan.gr προσφέρει και την αναμέτρηση Μπρούκλιν Νετς – Φιλαδέλφεια 76ερς (03:00)με πλήθος αγορών και 0% γκανιότα*.

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.