Στα πλαίσια των προημιτελικών του Europa League, η Βαλένθια φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ (22:00), σε μια αναμέτρηση που η Interwetten προσφέρει με πλήθος αγορών! Στο πρώτο παιχνίδι, οι “νυχτερίδες” είχαν επικρατήσει με 1-3.

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Βαλένθια, λίγες μέρες μετά και το διπλό επί της Βιγιαρεάλ (1-3). Την περασμένη Κυριακή, το σύνολο του Μαρθελίνο φιλοξένησε τη Λεβάντε, στα πλαίσια της La Liga, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-1. Οι Σάντι Μίνα (2′, 63′) και Γκονσάλο Γκουέδες (57′) σημείωσαν τα τέρματα για τις “νυχτερίδες”, παρότι είχαν δεχθεί προσωρινά την ισοφάριση στο 56′, με το αυτογκόλ του Κάρλος Σολέρ. Έφτασε έτσι τις τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις, ενώ σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στις τρεις πιο πρόσφατες από αυτές. Κάπως έτσι, έφτασε τους 49 βαθμούς, που τη φέρνουν στην έκτη θέση της κατάταξης, ούσα στο -2 από την πέμπτη Χετάφε. Εντός έδρας μετράει 14 νίκες, δέκα ισοπαλίες και δύο ήττες στη σεζόν, έχοντας παραμείνει αήττητη στα 19 τελευταία εξ αυτών (14-5-0).

Μετά από τέσσερα παιχνίδια με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες, η Βιγιαρεάλ πανηγύρισε και πάλι τη νίκη. Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή, το σύνολο του Χάβι Καγιέχα αντιμετώπισε τη Λεβάντε, εκτός έδρας, στα πλαίσια της La Liga, της οποίας και επικράτησε με 0-1. Το τέρμα που πέτυχε μόλις στο έβδομο λεπτό ο Τσουκουέζε, στάθηκε αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση αυτή. Σημειώθηκε G/G και Over 2.5 στα έξι από τα επτά τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Κάπως έτσι, έφτασε τους 33 βαθμούς και είναι στην 15η θέση, όπου και “συγκατοικεί” με τη Λεβάντε, ούσα παράλληλα στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας μετράει έξι νίκες, εννέα ισοπαλίες και οκτώ ήττες στη σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα στις δύο από τις τρεις τελευταίες εξόδους της.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.