Τα πλέι οφ της Euroleague ξεκινούν σήμερα, Τρίτη (16/04), με δύο παιχνίδια στα οποία υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, αλλά πάντοτε ελοχεύει και το ενδεχόμενο της έκπληξης, ιδιαίτερα από τη στιγμή που πρόκειται για τα πρώτα ματς των σειρών. Στις 20:00, λοιπόν, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Μπασκόνια, ενώ στις 20:45 είναι προγραμματισμένο το πρώτο τζάμπολ στον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις Κάουνας και η Tipbet προσφέρει και τα δύο παιχνίδια με πλήθος αγορών και μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων.

Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα προς την παρουσία της σε ένα ακόμη Final-4. Πρόκειται, άλλωστε, για μία ομάδα για την οποία επιτυχία αποτελεί η κατάκτηση του τροπαίου και μόνο. Στην Πόλη, η Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει τον πρώτο λόγο όχι μόνο για τη νίκη απόψε, αλλά και για να είναι αυτή που θα κερδίσει τη σειρά. Παρόλα αυτά, η Ζαλγκίρις είναι αποφασισμένη να μην κάνει εύκολη τη ζωή των Τούρκων και είναι βέβαια ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στον πρώην προπονητή του.

Στην Tipbet μπορείτε να βρείτε και τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ με πλήθος στοιχηματικών επιλογών. Πέρα από όλα τα βασικά στοιχήματα σε τελικό νικητή, χάντικαπ και σύνολο πόντων, προσφέρονται, επίσης, ενδιαφέρουσες επιλογές για αγορές ημιχρόνου, αγορές περιόδου και πολλές ακόμη.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.