Η ώρα των δεύτερων ημιτελικών στο Champions League έφτασε, η Γιουβέντους υποδέχεται τον Άγιαξ το βράδυ της Τρίτης (16/04, 22:00) και η Betshop προσφέρει την σπουδαία αυτή αναμέτρηση με μεγάλη γκάμα στοιχηματικών αγορών! Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το πρώτο παιχνίδι στο Άμστερνταμ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε βάλει, τότε, τη Γιούβε σε θέση οδηγό στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Νταβίντ Νέρες, όμως, έφερε την ισορροπία με την έναρξη του δευτέρου μέρους και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Η “μεγάλη κυρία” του ιταλικού ποδοσφαίρου αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο ο “Αίαντας” έχει αποδείξει φέτος ότι έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι στον προηγούμενο γύρο πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, όπου διέσυρε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1, αν και στο πρώτο παιχνίδι στο “Άμστερνταμ” είχε ηττηθεί με 2-1! Οι δύο ομάδες, στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο. Η μεν Γιουβέντους, ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Σπαλ, σε μία αναμέτρηση, βέβαια, με ελάχιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μια και το συγκρότημα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει αγκαλιάσει και με τα δύο χέρια τον τίτλο της Serie A. Ο δε Άγιαξ, ο οποίος ισοβαθμεί στην κορυφή με την PSV, έκανε έναν… υγιεινό περίπατο υποδεχόμενος την Εξελσιορ, κόντρα στην οποία σταμάτησε στα έξι γκολ (6-2).

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και στην Betshop μπορείτε να τη βρείτε προς στοιχηματισμό με πλήθος αγορών! Ανάμεσά τους, όλες οι βασικές επιλογές σε 1Χ2, Over/Under, Goal Goal / No Goal, αλλά με ειδικά στοιχήματα ομάδων, παικτών και αγορές σε κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, αλλά και combo bets.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.