Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή του Πάσχα η 8η αγωνιστική στην Α’ Νορβηγίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά για τα παιχνίδια.

Βίκινγκ – Χάουγκεσουντ (16:30): Με 3-0 κέρδισε τη Βαρντ στο Κύπελλο η Βίκινγκ, στο πρωτάθλημα, ωστόσο, προέρχεται από δύο ήττες χωρίς να σημειώσει γκολ, από Μπραν και Ρόζενμποργκ με 1-0 και 4-0 αντίστοιχα. Σε τρία εντός έδρας ματς φέτος δεν έχει ακόμη νίκη (0-1-2) και δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει. Η Χάουγκεσουντ επικράτησε 4-2 της Βάρεγκ στο Κύπελλο, παρέμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό μας σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας, παράλληλα, κατά ριπάς. Θα πάμε με το μομέντουμ των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικό: 2 DNB (3.05 @ Stoiximan)

Σόνγκνταλ – Ρόζενμποργκ (19:00): Δυσκολεύτηκε αρκετά στο Κύπελλο η Σόγκνταλ, κατόρθωσε, όμως, να επιβληθεί 1-0 της Φόρντε. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, βέβαια, προέρχεται από τρεις σερί ήττες, στις οποίες δεν κατάφερε να σημείωσει κάποιο τέρμα. Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Ρόζενμποργκ, αποκτώντας μάλιστα και διαφορά από τη 2η θέση. Έξι νίκες και μία ήττα μετρά μετά από επτά αγωνιστικές, ενώ μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο συνέτριψε με 5-1 την Μπίασεν. Μπορεί να κερδίσει σήμερα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Προγνωστικό: 2 & No Goal (2.40 @ Betshop)

Σταρτ – Στρομσγκόντσετ (19:00): Ευτυχώς που υπάρχει το Κύπελλο για τη Σταρτ και πανηγυρίζει νίκες. Κέρδισε μεσοβδόμαδα 3-0 τη Σταρτ, στο πρωτάθλημα, όμως, παραμένει χωρίς τρίποντο μετά από επτά αγωνιστικές, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και προέρχονται από πέντε διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μπορούν να πάρουν ακόμη μία κόντρα στη Σταρτ, θα πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.58 @ Goalbet)

Τρόμσο – Μπραν (19:00): Η Τρόμσο έκανε το καθήκον της στο Κύπελλο, επικρατώντας 2-0 της Μιόλνερ. Στην Τιπελίγκα, ωστόσο, προέρχεται από τρεις σερί ήττες, η τελευταία από τις οποίες ήρθε με το βαρύ 6-0 στην έδρα της Αάλεσουντ. Χωρίς υποχρεώσεις στο Κύπελλο, από την άλλη η Μπραν, η οποία στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, με 1-0 επί της Βίκινγκ και με 2-0 επί τη Σόγκνταλ. Στο 4-2-1 το σερί της στο πρωτάθλημα, έχει την ευκαιρία να πάρει σήμερα τους τρεις βαθμούς.

Προγνωστικό: 2 (2.90 @ Magicbet)

Στάμπαεκ – Οντ (21:00): Ξέσπασε στη Σπάρτα Σάρπσμποργκ η Στάμπαεκ, την οποία συνέτριψε με 7-1 στο Κύπελλο, πανηγυρίζοντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Μόλις ένα τρίποντο έχει φέτος στην Τιπελίγκα (1-1-5) και υποδέχεται την Οντ, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Λίλεστρομ, επικράτησε 6-0 ττης Τόνσμπεργκ στο Κύπελλο. Τα τρία τέρματα που δέχθηκε από τη Λίλεστρομ είναι και τα μοναδικά φέτος στο πρωτάθλημα. Θα πάμε με το διπλό και εδώ.

Προγνωστικό: 2 (2.10 @ Interwetten)